Απόπειρα αυτοκτονίας - Ηράκλειο: Δεν άντεξε τον χωρισμό με τον φίλο της και πήρε χάπια
Ηράκλειο: Η 52χρονη πήγε στο σπίτι του πρώην της και τον ενημέρωσε για την πράξη της, με αποτέλεσμα εκείνος να ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ
Μια απόπειρα αυτοκτονίας αναστάτωσε το βράδυ του Σαββάτου ένα χωριό του Δήμου Ηρακλείου.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ekriti.gr, μια 52χρονη γυναίκα φέρεται να κατανάλωσε χάπια με σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή της, έχοντας προηγουμένως χωρίσει από τον άνδρα με τον οποίο διατηρούσε σχέση.
Όπως αναφέρει το site, η 52χρονη, πήγε στο σπίτι του πρώην φίλου της και τον ενημέρωσε ότι πήρε χάπια για να αυτοκτονήσει.
Ο 54χρονος ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία και το ΕΚΑΒ και η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Μετά τις απαραίτητες ενέργειες, η 52χρονη είναι πλέον καλά στην υγεία της.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.