Euro 2020: Στην αποστολή του Βελγίου οι Ντε Μπρόινε, Αζάρ - Στον... αέρα η συμμετοχή τους

Euro 2020: Στην αποστολή του Βελγίου οι Ντε Μπρόινε, Αζάρ - Στον... αέρα η συμμετοχή τους

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τους Κέβιν Ντε Μπρόινε, Εντέν Αζάρ για το αν θα τους υπολογίζει για το ματς με την Ιταλία

romelu_235423
Το μεγάλο ματς των προημιτελικών του Euro δεν είναι άλλο από το Βέλγιο-Ιταλία και τα βλέμματα όλων θα είναι στραμμένα σε αυτό την Πέμπτη το βράδυ (02/07, 22:00). Ο τεχνικός του Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, θα περιμένει, πάντως, μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει αν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Κέβιν Ντε Μπρόινε και Εντέν Αζάρ.

Οι δυο τους είχαν αποχωρήσει από το περασμένο ματς με την Πορτογαλία με προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο το γεγονός πως μπήκαν στην αποστολή και ταξίδεψαν για το Μόναχο όπου θα διεξαχθεί το ματς με την Ιταλία, μπορεί να ερμηνευτεί και ως ένας καλός οιωνός.

Παρόλα αυτά, η συμμετοχή των δύο παικτών είναι στον... αέρα και θα κριθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, με τους Ντε Μπρόινε, Αζάρ να δοκιμάζουν τα πόδια τους λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα: 


Συγκλονιστικό βίντεο λίγα λεπτά πριν την κατάρρευση του κτηρίου στο Μαϊάμι - Στην πισίνα η «ρίζα» της πολύνεκρης τραγωδίας;

Εξιτήριο από τη ΜΕΘ για την 34χρονη από τη Ζαχάρω - Είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία μετά τον εμβολιασμό

Σοκαριστικό τροχαίο με εγκατάλειψη στο Νέο Ηράκλειο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ