Πρώην σύντροφος του Πιστόριους αποκαλύπτει: Είχα φοβηθεί ότι θα με σκοτώσει

Πρώην σύντροφος του Πιστόριους αποκαλύπτει: Είχα φοβηθεί ότι θα με σκοτώσει

Γιατί μια φορά χρειάστηκε να κρύψει το όπλο του προκειμένου να μην την σκοτώσει - Ήταν ζηλιάρης και όταν θύμωνε έχανε τελείως τον έλεγχο

Πρώην σύντροφος του Πιστόριους αποκαλύπτει: Είχα φοβηθεί ότι θα με σκοτώσει
Για τον φόβο της ότι ο Όσκαρ Πιστόριους θα μπορούσε να την σκοτώσει μιλά για πρώτη φορά η πρώην σύντροφος του νοτιοαφρικανού παραολυμπιονίκη, μια ημέρα πριν την ανακοίνωση της σε βάρος του ποινής για τη δολοφονία της Ρίβα Στέενκαμπ.

Όπως λέει η Σαμάνθα Τέιλορ μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Mirror, μια φορά είχε κρύψει το όπλο του Πιστόριους από φόβο μετά από μια έκρηξη του σε βάρο της.

Η 20χρονη Τέιλορ λέει ότι ο αποκαλούμενος και «Blade Runner» την δάγκωνε και την χτυπούσε κατά τη διάρκεια της 18μηνης σχέσης τους.

Κλείσιμο
«Με κλείδωνε στο σπίτι και έφευγε. Δεν είχα φαγητό, δεν είχα που να πάω, ήταν επικίνδυνα. Έλεγε ότι θα φύγει για μια ώρα και χανόταν όλο το βράδυ έχοντας κλειστό το κινητό του» θυμάται.



Περιγράφει, επίσης, πώς μια φορά παρέλυσε από φόβο όταν ο Πιστόριους άρχισε να τρέχει με 200χλμ. με την Πόρσε του  προκειμένου να την «τιμωρήσει».

«Θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση της Ρίβα. Πιστεύω ότι θα μπορούσα να είμαι εγώ» εξομολογείται σοκαρισμένη προσθέτοντας ότι μετά τη δολοφονία της Στέενκαμπ έχει συνεχώς εφιάλτες.

Ένα άλλο βράδυ η Τέιλορ που γνώρισε τον Πιστόριους οταν εκείνη ήταν 16 και αυτός 23, θυμάται ότι αναγκάστηκε να του κρύψει το όπλο του γιατί φοβήθηκε ότι θα την πυροβολήσει. Όλα ξεκίνησαν σε ένα τραπέζι με φίλους με τον Πιστόριους να πίνει ούισκι. «Κάποια στιγμή έβαλε φωτιά χύνοντας αλκοόλ στο μαρμάρινο πάτωμα και άρχισε να χορεύει. Αλλα ήταν τόσο μεθυσμένος που έπεσε κάτω και χτύπησε τα δόντια του. Επειδή όμως ήταν τύφλα πίστεψε ότι ήμουν εγώ που τον χτύπησα. Στη συνέχεια άρχισε να ψάχνει το πιστόλι του κι εγώ το έκρυψα κάτω από το κρεβάτι όπου δεν θα έψαχνε. Το όπλο το είχε πάντα δίπλα στο κομοδίνο του» περιγράφει η Τέιλορ.

Ο Πιστόριους ήταν ζηλιάρης και όταν έλειπε σε αγώνες η ζήλια του χτυπούσε «κόκκινο». «Μια φορά με πήρε 700 τηλέφωνα σε ένα μήνα όταν έλειπε για έναν αγώνα. Αν δεν απαντούσα στα μηνύματά του μέσα σε 30 δευτερόλεπτα τότε έκανα κάτι κακό» αναφέρει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης