Το ενδυναμωμένο δολάριο ρίχνει τον χρυσό

gold

Απώλειες κάτω από τα 1.350 δολάρια για τον χρυσό

Υποχώρησε από τα υψηλά μιας εβδομάδας ο χρυσός λόγω ανόδου του δολαρίου

Η τιμή του συμβολαίου του χρυσού παραδόσεως Ιουνίου έκλεισε με απώλειες 0,4% ή 4,70 δολ., στα 1.348,80 δολ. η ουγγιά, υποχωρώντας από τα υψηλά μιας εβδομάδας που είχε σημειώσει χθες.

To μέταλλο αντιμετώπισε μια «απουσία υποστήριξης από την αποστροφή του ρίσκου» ανέφερε ο Peter Grant, αντιπρόεδρος της Zaner Precious Metals. 

"Ο χρυσός είναι και πάλι ήρεμος… και παραμένει στο εύρος των 1.300 δολαρίων και 1.365 δολαρίων", είπε ο Colin Cieszynski από την SIA Wealth Management Inc..

Το δολάριο ανέκαμψε, στον απόηχο των τελευταίων μάκρο, σύμφωνα με τα οποία οι αρχικές αιτήσεις για παροχή επιδόματος ανεργίας μειώθηκαν κατά 1.000 την προηγούμενη εβδομάδα, παραμένοντας κοντά σε επίπεδα τα οποία είχαν καταγραφεί τελευταία φορά στη δεκαετία του 1970.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

b6b87a22ad189b4f043ed5880a0a29bf_XL

Αιτία η υπουργική απόφαση για ενεργό μισθωτήριο με διάρκεια λήξης έως 30 Σεπτεμβρίου - Να σταματήσουν να επιβάλλονται πρόστιμα στους ιδιοκτήτες ακινήτων ζητά με επιστολή της και η ΠΟΜΙΔΑ

8
scholz

«Η εμπορική πολιτική εδώ και καιρό αποτελεί ευρωπαϊκή ευθύνη. Είναι σαφές ότι έχουμε πολύ περισσότερη διαπραγματευτική δύναμη εάν μιλήσουμε με μία ευρωπαϊκή φωνή», τόνισε ο Σολτς