Το ενδυναμωμένο δολάριο ρίχνει τον χρυσό

gold

Απώλειες κάτω από τα 1.350 δολάρια για τον χρυσό

Υποχώρησε από τα υψηλά μιας εβδομάδας ο χρυσός λόγω ανόδου του δολαρίου

Η τιμή του συμβολαίου του χρυσού παραδόσεως Ιουνίου έκλεισε με απώλειες 0,4% ή 4,70 δολ., στα 1.348,80 δολ. η ουγγιά, υποχωρώντας από τα υψηλά μιας εβδομάδας που είχε σημειώσει χθες.

To μέταλλο αντιμετώπισε μια «απουσία υποστήριξης από την αποστροφή του ρίσκου» ανέφερε ο Peter Grant, αντιπρόεδρος της Zaner Precious Metals. 

"Ο χρυσός είναι και πάλι ήρεμος… και παραμένει στο εύρος των 1.300 δολαρίων και 1.365 δολαρίων", είπε ο Colin Cieszynski από την SIA Wealth Management Inc..

Το δολάριο ανέκαμψε, στον απόηχο των τελευταίων μάκρο, σύμφωνα με τα οποία οι αρχικές αιτήσεις για παροχή επιδόματος ανεργίας μειώθηκαν κατά 1.000 την προηγούμενη εβδομάδα, παραμένοντας κοντά σε επίπεδα τα οποία είχαν καταγραφεί τελευταία φορά στη δεκαετία του 1970.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

revit-desfa

Σύμφωνα με τις μελέτες του ΔΕΣΦΑ, μετά την αναβάθμιση η ετήσια δυναμικότητα του σταθμού θα αυξηθεί στα 7 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα το χρόνο από τα οποία - σύμφωνα με τις σχετικές εκτιμήσεις - τα 5 δισ. μπορούν να προωθηθούν για εξαγωγές, στις χώρες των Βαλκανίων

afthereta-new-il

Τον μηχανισμό του δειγματοληπτικού ελέγχου των αυθαιρέτων για χιλιάδες νομιμοποιημένα κτίσματα σε όλη τη χώρα ενεργοποιεί από τις αρχές του χρόνου η κυβέρνηση

2