Λειτουργούν τα ΑΤΜ στην Κύπρο, λέει η Κεντρική Τράπεζα

Λειτουργούν τα ΑΤΜ στην Κύπρο, λέει η Κεντρική Τράπεζα

Οι τράπεζες αναμένεται να ανοίξουν κανονικά την Τρίτη

Λειτουργούν τα ΑΤΜ στην Κύπρο, λέει η Κεντρική Τράπεζα
Οι Αυτόματες Ταμειακές Μηχανές 24ωρης εξυπηρέτησης λειτουργούν κανονικά και μπορούν να εξυπηρετήσουν το κοινό, δηλώνει η Κεντρική Τράπεζα Κύπρου.

Ερωτηθείσα για τις πληροφορίες ότι πολίτες δηλώνουν πως δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν από τις αυτόματες ταμειακές μηχανές, η εκπρόσωπος της ΚΤΚ, Αλίκη Στυλιανού, δήλωσε πως τα ΑΤΜ έχουν ανατροφοδοτηθεί από νωρίς το πρωί της Δευτέρας.

Εξηγώντας ότι υπήρξε κάποια καθυστέρηση στην ανατροφοδότησή τους λόγω του Σαββατοκύριακου, η κυρία Στυλιανού είπε ότι τα ΑΤΜ από σήμερα νωρίς το πρωί έχουν ανατροφοδοτηθεί.

Εν τω μεταξύ, κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο (σ.σ. Τρίτη) οι τράπεζες στην Κύπρο, όπως είναι διαμορφωμένα τα δεδομένα στην παρούσα στιγμή, σύμφωνα πάντα με την εκπρόσωπο Τύπου της Κεντρικής Τράπεζας, Αλίκη Στυλιανού.

Μιλώντας στο ΡΙΚ, η κυρία Στυλιανού σημείωσε ότι, αν υπάρξει οποιαδήποτε διαφοροποίηση, θα πρέπει να εκδοθεί διάταγμα και θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις.

Από τη στιγμή που αυτό δεν έχει γίνει, είπε, τότε οι οδηγίες που υπάρχουν είναι ότι αύριο οι τράπεζες θα λειτουργήσουν κανονικά.

Επιπλέον, σημείωσε ότι, παρά το γεγονός ότι η κατάσταση είναι δύσκολη, η Κεντρική Τράπεζα έχει λάβει όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες, για να υπάρξει όσο το δυνατό μεγαλύτερη ομαλότητα και σταθερότητα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης