Τράπεζα Πειραιώς: Από τις 24 Φεβρουαρίου η αποδοχή της Δημόσιας Πρότασης για την MIG

Τράπεζα Πειραιώς: Από τις 24 Φεβρουαρίου η αποδοχή της Δημόσιας Πρότασης για την MIG

Ο Προτείνων προσφέρεται να καταβάλει τοις μετρητοίς το Προσφερόμενο Αντάλλαγμα, ήτοι €0,2170 για κάθε νομίμως και εγκύρως προσφερθείσα και μεταβιβασθείσα Μετοχή της Δημόσιας Πρότασης

trapeza-peiraios
Συνολικά έξι εβδομάδες, με έναρξη στις 24.02.2023 και λήξη στις 07.04.2023, θα διαρκέσει η περίοδος αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης της Τράπεζας Πειραιώς προς τους μετόχους της MIG , μετά την έγκριση του ενημερωτικού δελτίου από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, σύμφωνα με ανακοίνωση της Τράπεζας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η περίοδος, κατά τη διάρκεια της οποίας οι Αποδεχόμενοι Μέτοχοι δύνανται να αποδέχονται τη Δημόσια Πρόταση με την υποβολή σχετικής έγγραφης δήλωσης αποδοχής (στο εξής η “Δήλωση Αποδοχής”) στον Συμμετέχοντα/Διαμεσολαβητή (όπως ορίζονται στο Πληροφοριακό Δελτίο) τους, μέσω του οποίου τηρούν στο Σ.Α.Τ. τις Προσφερόμενες Μετοχές τους θα διαρκέσει συνολικά έξι (6) εβδομάδες, με έναρξη στις 24.02.2023, στις 08:00 π.μ. (ώρα Ελλάδος) και λήξη στις 07.04.2023, με το τέλος του ωραρίου λειτουργίας των τραπεζών που λειτουργούν στην Ελλάδα, σύμφωνα με το άρθρο 18 παράγραφος 2 του Νόμου (στο εξής η “Περίοδος Αποδοχής”).

Τα αποτελέσματα της Δημόσιας Πρότασης θα δημοσιευθούν με επιμέλεια του Προτείνοντος, εντός δύο εργάσιμων ημερών από τη λήξη της Περιόδου Αποδοχής, ήτοι μέχρι και την 11.04.2023.

Ο Προτείνων προσφέρεται να καταβάλει τοις μετρητοίς το Προσφερόμενο Αντάλλαγμα, ήτοι €0,2170 για κάθε νομίμως και εγκύρως προσφερθείσα και μεταβιβασθείσα Μετοχή της Δημόσιας Πρότασης.

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη την ανακοίνωση

Ειδήσεις σήμερα:

Ένα χρόνο μετά, Μπάιντεν και Πούτιν σε φάση κλιμάκωσης του πολέμου στην Ουκρανία

Καταθέτουν οι γιατροί για την απόπειρα ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο

«Σφαίρα» οι αιτήσεις για το Market Pass με πάνω από 300.000 εγκρίσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης