Η Sunlight Group του Ομίλου Γερμανός εξαγοράζει το 51% της Triathlon

Η Sunlight Group του Ομίλου Γερμανός εξαγοράζει το 51% της Triathlon

Αλλάζει το τοπίο στις βιομηχανικές μπαταρίες - Ο κύκλος εργασιών των Sunlight Group και Triathlon ξεπερνά συνδυαστικά το €1 δισ. και αναμένεται να τριπλασιαστεί τα επόμενα χρόνια

sunlight
Η Sunlight Group Συστήματα Αποθήκευσης Ενέργειας (Sunlight Group), μέλος του διεθνούς επενδυτικού Ομίλου Olympia και εταιρεία τεχνολογίας που ειδικεύεται σε καινοτόμες λύσεις βιομηχανικής ηλεκτροκίνησης για τον κλάδο της ενδοεφοδιαστικής αλυσίδας (intralogistics) και τα συστήματα αποθήκευσης ενέργειας, με ηγετική θέση παγκοσμίως στον τομέα των ηλεκτρικών περονοφόρων, συνεχίζει το δυναμικό επιχειρηματικό της πλάνο με την εξαγορά του 51% του μετοχικού κεφαλαίου της Triathlon Holding GmbH. Η συμφωνία αυτή συνιστά mega-deal που επαναπροσδιορίζει και αλλάζει πλήρως το τοπίο στις βιομηχανικές μπαταρίες μολύβδου-οξέος και ιόντων λιθίου και δημιουργεί ευκαιρίες περαιτέρω ανάπτυξης και επέκτασης – πάντα με έμφαση στις ανάγκες των πελατών.

Η Sunlight διαθέτει περισσότερα από 30 χρόνια γνώσης και εμπειρίας και ηγετική θέση στην ανάπτυξη, παραγωγή και πώληση μπαταριών μολύβδου-οξέος και ιόντων λιθίου για εκτός δρόμου εφαρμογές και για συστήματα αποθήκευσης ενέργειας. Τα προϊόντα αυτά κατασκευάζονται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Sunlight σε Ελλάδα (Ξάνθη, Κομοτηνή και Κιλκίς), Ιταλία (Βερόνα και Βινιόλα), ΗΠΑ (Greensboro και Mebane, Βόρεια Καρολίνα) και εξάγονται σε 115 και πλέον χώρες μέσω των γραφείων πωλήσεων και διανομής της εταιρείας στη Γερμανία, την Ολλανδία, τη Δανία, το Λουξεμβούργο, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία και τη Ρουμανία, καθώς και του εκτεταμένου δικτύου συνεργατών της παγκοσμίως. Με πολύχρονη πείρα στην έρευνα και ανάπτυξη, επενδύει σημαντικά στην καινοτομία, τη βιωσιμότητα και την πράσινη ενέργεια, ενώ απασχολεί στις διάφορες εγκαταστάσεις της περισσότερους από 1.850 υπαλλήλους.

Διαβάστε αναλυτικά στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα

«Εκρηκτικό» κλίμα στα ελληνοτουρκικά με την απόφαση Kογκρέσου για F-16 και το διάβημα της Λιβύης

Βίντεο: Χελώνα παλεύει με καρχαρία μεσοπέλαγα και τον νικάει

Σοκαριστικό βίντεο: 28χρονη πέθανε ξαφνικά ενώ έκανε γυμναστική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης