ΗXάρις Αλεξίου πριν από λίγα χρόνια είχε ενημερώσει τους χιλιάδες θαυμαστές της για την απόφασή της να αποσυρθεί από το τραγούδι. Ωστόσο η ίδια έκανε την έκπληξη και πρωταγωνιστεί για λίγες παραστάσεις στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, στην «Ιφιγένεια η εν Ταύροις», σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη.
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι: Λένα Παπαληγούρα (Ιφιγένεια), Μιχάλης Σαράντης (Ορέστης), Νίκος Ψαρράς (Θόας), Πυγμαλίων Δαδακαρίδης (Αγγελιοφόρος), Προμηθέας Αλειφερόπουλος (Πυλάδης), Κίττυ Παϊταζόγλου (Κορυφαία Χορού) και η Χάρις Αλεξίου στον ρόλο της Αθηνάς και εξαμελής χορός από τις Νικόλ Κουνενιδάκη, Μαρία Κωνσταντά, Άννα Κωνσταντίνου, Δανάη Πολίτη, Βιβή Συκιώτη, Αρετή Τίλη.
Το βράδυ της Παρασκευής η μεγάλη μας ερμηνεύτρια έκανε πρεμιέρα υποδυόμενη τη θεά Αθηνά και αποθεώθηκε…
«Νιώθω δέος, χαρά και τιμή που παίζω στην Επίδαυρο, σε ένα από τα ωραιότερα αρχαία δράματα, ανάμεσα στα κορυφαία ταλέντα της σύγχρονης σκηνής», έγραψε η Χαρούλα στην ανάρτησή της στο Facebook μετά την παράσταση.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.