Emily Blunt – John Krasinski: Αυτός, αυτή & τα μυστήρια

Emily Blunt – John Krasinski: Αυτός, αυτή & τα μυστήρια

Η Έμιλυ Μπλαντ και ο Τζον Κρασίνσκι είναι από τα πιο συμπαθητικά ζευγάρια στο Χόλιγουντ. Εκείνη Βρετανίδα ταλεντάρα, εκείνος Αμερικανός, από εκείνα τα αγόρια που θες να γνωρίσεις στη μαμά σου.

movies23
 Όταν γνωρίστηκαν το 2008 (τους έφερε κοντά η Αν Χάθαγουεϊ, φίλη της Μπλαντ) έγιναν αμέσως ζευγάρι – με έναν τρόπο ήταν πάντα ζευγάρι. Έκτοτε, έχουν κάνει δυο παιδιά (τα κοριτσάκια Χέιζελ και Βάιολετ) και ξεχωριστές, άκρως ενδιαφέρουσες καριέρες. Τώρα, ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη σκηνοθετική δουλειά του Κρασίνσκι «Ένα ήσυχο μέρος», ένα θρίλερ στο οποίο ο πλανήτης έχει καταδικαστεί σε απόλυτη ησυχία εξαιτίας κάτι καταστροφικών πλασμάτων που εντοπίζουν τα θύματά τους με τον ήχο. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Μπλαντ και Κρασίνσκι συνυπάρχουν στην οθόνη, είχαν ξανασυναντηθεί στα «Muppets». Αλλά είναι η πρώτη φορά που μοιράζονται πρωταγωνιστικούς ρόλους σε ταινία που σκηνοθετεί εκείνος. Κόντρα στις προβλέψεις φίλων τους, η εμπειρία δεν κατάφερε να τους χωρίσει, αλλά ίσα ίσα να τους φέρει ακόμα πιο κοντά. Εδώ ανιχνεύουμε τα βήματα του καθένα, προτού και αφότουένωσαν τις τύχες τους.

2004 

Στο εντυπωσιακό ρομάντζο του Πάβελ Παβλικόφκσι “Το καλοκαίρι του έρωτά μου” η Έμιλυ Μπλαντ, στο ρόλο που τη σύστησε με πυροτεχνήματα στον κόσμο, υποδύεται ένα κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο που ερωτεύεται μια κοπέλα της εργατικής τάξηςένα καλοκαίρι στην αγγλική επαρχία.Ο Τζον Κρασίνσκι προς το παρόν παραμένειστα παρασκήνια, κρατώντας έναν μικρόρόλοστο “Kinsey” όπου μιλάειγια τηνερωτικήτου ζωή στονΛίαμ Νίσον.

Εκείνη:


Κλείσιμο
My Summer of Love Official Trailer #1 - Emily Blunt, Natalie Press Movie (2004) HD



Εκείνος:
Kinsey (2004) - trailer



2006 

Ήδη έναν χρόνο από τότε πουέχειξεκινήσειτο αμερικανικό «The Office» και ο Τζον Κρασίνσκι έχει περάσει από κάθε αμερικανική τηλεόραση, η Μπλαντ περνά από τα μαρτύρια του «Και ο Διάβολος φορούσε Prada» στην καρδιά του αμερικανικού pop culture. 

Εκείνη:
The Devil Wears Prada (2006) Official Trailer


Εκείνος:

The Office - Channel Trailer


2009 

Η σχέση τους είναι ήδη γεγονός. Από τη μία, εκείνη επιλέγει ρομαντική ταινία εποχής με τη «Βασίλισσα Βικτόρια: Τα χρόνια της νιότης», από την άλλη, εκείνος ρομαντικό road movie με το χαριτωμένο «Πάμε όπου θες» του Σαμ Μέντες με την υπέρτατη Μάγια Ρούντολφ.

Εκείνη:
The Young Victoria trailer HD


Εκείνος:
Away We Go [Official Movie Trailer]


2011 
Και να που, τσουπ, παίζουν και οι δύο (σε μικρούς ρόλους) στα υπέροχα “Muppets»!


Εκείνη & Εκείνος:



THE MUPPETS TRAILER(GREEK SUBS)


2012 
Η χρονιάτης ανεξαρτησίας: η Μπλαντ ξεθάβει τη Σάρα Κόνορ που κρύβει μέσα της κρατώντας καραμπίνα σα να πίνει καφέ στο αριστουργηματικό sci fi θρίλερ «Looper» με τον Μπρους Γουίλις και τον Tζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ και ο Κρασίνσκι απελευθερώνει τον περιβαλλοντικό ακτιβιστή από μέσα του στη «Γη της επαγγελίας» του Γκας βαν Σαντ με τον Ματ Ντέιμον.


Εκείνη:

LOOPER: ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ - trailer GR subs

Εκείνος:

LOOPER: ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ - trailer GR subs


2014 
Στα αστέρια: τρομερή χρονιά για την Μπλαντ, καθώς αποδεικνύει πως μπορεί ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ να κρατήσει blockbuster στο πλάι του Τομ Κρουζ στο «Στα όρια του αύριο» και πως έχει τρελή φωνή στο πληθωρικό μιούζικαλ «Τα μυστικά του δάσους». Ο Κρασίνσκι κάνει το μεγάλο βήμα με το σκηνοθετικό του ντεμπούτο «The Hollars» (δεν προβλήθηκε ποτέ στην Ελλάδα), ένα μικρό ανεξάρτητο ταινιάκι για ένα νεαρό άντρα που επιστρέφει σπίτι του όταν αρρωσταίνει η μητέρα του.

Εκείνη:
EDGE OF TOMORROW (ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ) - TRAILER #2 (GREEK SUBS)




INTO THE WOODS (ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ) - TRAILER (GREEK SUBS)


Εκείνος:
The Hollars Official Trailer 1 (2016) - John Krasinski Movie



2015 
Εδώ ρολάρει σόλο η Μπλαντ: στο υποβλητικό “Sicario» του Ντενί Βιλνέβ κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο μιας πράκτορος του FBI που μπλέκεται στο κυνήγι εμπόρων των ναρκωτικών στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού. Ρισπέκτ.

Εκείνη:

SICARIO: Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ - TRAILER (GREEK SUBS)


2016
Ούτε το σίκουελ στο«Huntsman», ούτε το «Κορίτσι στο τρένο» θα μείνουν στο πάνθεον του καλού σινεμά, αλλά η ερμηνεία της Μπλαντ και στα δύο ξεπερνά παρασάγγας την καθεμία τους. Ο άμοιρος ο Κρασίνσκι μπορεί να μην κέρδισε πολλά παίζοντας στο «13 ώρες: Οι μυστικοί στρατιώτες της Βεγγάζης» του Μάικλ Μπέι, αλλά αν μη τι άλλο έφτιαξε κορμί.

Εκείνη:
The Huntsman‬: Winter's War / Ο Κυνηγός: Η Μάχη του Χειμώνα (2015) - Trailer HD Greek Subs



ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ (THE GIRL ON THE TRAIN) - TRAILER (GREEK SUBS)


Εκείνος:


13 Hours The Secret Soldiers of Benghazi Official Trailer #1 (2016) Michael Bay Movie HD


2018 
«It’s oh so quiet»: Θα μπορούσε να είχε κάνει το σάουντρακ η Μπιορκ. Μια οικογένεια προσπαθεί να ξεφύγει από κάτι απειλητικά τέρατα που ανιχνεύουν τον παραμικρό ήχο. Τουαλέτα πώς πήγαιναν;

Εκείνος & Εκείνη:


ΕΝΑ ΗΣΥΧΟ ΜΕΡΟΣ (A QUIET PLACE) - TRAILER (GREEK SUBS)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης