Πωλείται το σπίτι όπου ο Χίτσκοκ έγραψε την ταινία «Τα Πουλιά»
Πωλητήριο μπήκε σε ένα από τα πιο «τρομαχτικά» σπίτια στην περιοχή της Νέας Υόρκης
Πωλητήριο μπήκε σε ένα από τα πιο «τρομαχτικά» σπίτια στην περιοχή της Νέας Υόρκης, σε αυτό που ο Alfred Hitchcock και ο Evan Hunter, το 1963, έγραψαν το θρυλικό έργο «Τα Πουλιά».
Το σπίτι αυτό, το οποίο πωλείται 1,4 εκατ. δολάρια, έχει τέσσερα μεγάλα υπνοδωμάτια, τέσσερα μπάνια, σαλόνι με τεράστιο τζάκι, κουζίνα, πισίνα εξωτερική και είναι περιτριγυρισμένο από δέντρα τα οποία το απομονώνουν από τη γύρω περιοχή.
Κλείσιμο
Η ταινία «The Birds», η οποία βασίστηκε στο ομώνυμο διήγημα της Δάφνης Ντι Μωριέ, δεν συνοδεύεται από μουσική υπόκρουση καθώς ο σκηνοθέτης χρησιμοποίησε ηχητικά εφέ σε εναλλαγή με περιόδους σιωπής.
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.