Πωλείται το σπίτι όπου ο Χίτσκοκ έγραψε την ταινία «Τα Πουλιά»
Πωλητήριο μπήκε σε ένα από τα πιο «τρομαχτικά» σπίτια στην περιοχή της Νέας Υόρκης
Πωλητήριο μπήκε σε ένα από τα πιο «τρομαχτικά» σπίτια στην περιοχή της Νέας Υόρκης, σε αυτό που ο Alfred Hitchcock και ο Evan Hunter, το 1963, έγραψαν το θρυλικό έργο «Τα Πουλιά».
Το σπίτι αυτό, το οποίο πωλείται 1,4 εκατ. δολάρια, έχει τέσσερα μεγάλα υπνοδωμάτια, τέσσερα μπάνια, σαλόνι με τεράστιο τζάκι, κουζίνα, πισίνα εξωτερική και είναι περιτριγυρισμένο από δέντρα τα οποία το απομονώνουν από τη γύρω περιοχή.
Κλείσιμο
Η ταινία «The Birds», η οποία βασίστηκε στο ομώνυμο διήγημα της Δάφνης Ντι Μωριέ, δεν συνοδεύεται από μουσική υπόκρουση καθώς ο σκηνοθέτης χρησιμοποίησε ηχητικά εφέ σε εναλλαγή με περιόδους σιωπής.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.