Οδός Ντέιβιντ Μπόουι στο Παρίσι

Οδός Ντέιβιντ Μπόουι στο Παρίσι

Ο δρόμος που θα πάρει το όνομα του θρυλικού καλλιτέχνη βρίσκεται στο 13ο διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας

Bowie_Paris_photo
Η... αστερόσκονη του Ντέιβιντ Μπόουι θα «πέσει» σύντομα και στο Παρίσι καθώς ένας δρόμος της Πόλης του Φωτός θα πάρει το όνομά του.

«Σύντομα θα υπάρξει μια οδός Ντέιβιντ Μπόουι στο 13ο διαμέρισμα του Παρισιού» ανακοίνωσε ο Ζερόμ Κουμέ ο οποίος μάλιστα δεν δίστασε να δηλώσει, και μάλιστα δημοσίως, φανατικός θαυμαστής του «Λευκού Δούκα» που έφυγε από τη ζωή πριν τέσσερα χρόνια, ύστερα από μάχη με τον καρκίνο.

Η συμβολική αυτή πρωτοβουλία πάρθηκε προκειμένου να τιμηθεί η μνήμη του διάσημου όσο και επιδραστικού καλλιτέχνη ο οποίος, όπως υπογράμμισε ο Κουμέ «είχε ισχυρούς δεσμούς με την Πόλη του Φωτός».

Ο δρόμος που θα πάρει το όνομα του θρυλικού σούπερ σταρ βρίσκεται στα νοτιοανατολικά της πόλης, κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της γαλλικής πρωτεύουσας, Gare d’Austerlitz.

Κλείσιμο
Η ονοματοδοσία πρέπει να εγκριθεί από το δημοτικό συμβούλιο του διαμερίσματος του Παρισιού τον Φεβρουάριο, κάτι όμως που, όπως δήλωσε Δήμαρχος της περιοχής θα γίνει άμεσα καθώς θεωρεί βέβαιο πως δεν πρόκειται να υπάρξουν εμπόδια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης