Η Χριστίνα Αλεξανιάν ανέβασε παράσταση για τους νοσηλευόμενους του Δρομοκαΐτειου

Η Χριστίνα Αλεξανιάν ανέβασε παράσταση για τους νοσηλευόμενους του Δρομοκαΐτειου

Επόμενος σταθμός της παράστασης η Κως στις 31 Ιουλίου, στο Ρωμαϊκο Ωδείο

aleksanian01
Τη δυναμική πορεία της συνεχίζει η παράσταση της Χριστίνας Αλεξανιάν “Τα Τεράδια της Ανζελ Κουρτιάν”. Πριν από μερικές ημέρες η παράσταση δόθηκε αφιλοκερδώς για τους νοσηλευόμενους και τους εργαζόμενους του Ψ.Ν.Α. Δρομοκαϊτείου .Η ηθοποιός ξεναγήθηκε στους χώρους του Δρομοκαϊτείου και στο Μουσείο του, το οποίο είναι ανοιχτό για το κοινό με δωρεάν είσοδο κατόπιν ραντεβού
aleksanian02

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου και το προσωπικό υποδέχτηκαν θερμά την Χριστίνα Αλεξανιάν και μετά το πέρας της παράστασης την ευχαρίστησαν τόσο για την συγκινητική ερμηνεία της στα «Τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν», όσο και για την κοινωνική ευαισθησία της να προσφέρει την παράσταση αφιλοκερδώς στο κλειστό αμφιθέατρο του Δρομοκαϊτείου. Η ηθοποιός, κατόπιν μεγάλης απήχησης της παράστασης, προσφέρθηκε να δώσει και μια δεύτερη παράσταση στο άμεσο μέλλον.

Επόμενος σταθμός της παράστασης η Κως στις 31 Ιουλίου, στο Ρωμαϊκο Ωδείο της Κω, κατόπιν πρόσκλησης της Ένωσης Γυναικών Ελλάδος παραρτήματος Κω. Αρχές Δεκεμβρίου η παράσταση θα ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη για 3 παραστάσεις.
aleksanian03
Κλείσιμο

Μια αληθινή ιστορία. Μια συγκλονιστική μαρτυρία.

Η Ανζέλ Κουρτιάν θυμάται τα γεγονότα που σημάδεψαν τη ζωή της... Μέσα από τα μάτια της βλέπουμε την ιστορία του Αρμενικού λαού και του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας.

Όπως τα έζησε η ίδια... Όπως τα βίωσε ένα μικρό παιδί.Όπως τα έγραψε αργότερα, στα μαθητικά τετράδια των εγγονιών της...

Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν αποτελούν μια παράσταση – μαρτυρία για τη Γενοκτονία των Αρμενίων (1915) και τη Μικρασιατική Καταστροφή (1922), βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Ανζέλ Κουρτιάν (εκδ. Πλέθρον).

aleksanian04
aleksanian05
aleksanian06



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης