Στην Αθήνα ο θρυλικός frontman των Iron Maiden, Μπρους Ντίκινσον

Στην Αθήνα ο θρυλικός frontman των Iron Maiden, Μπρους Ντίκινσον

Στο πλαίσιο της περιοδείας του για την αυτοβιογραφία του  θα βρίσκεται στις 4 Νοεμβρίου στο Παλλάς

dickinson
Ο θρυλικός frontman των Iron Maiden, Μπρους Ντίκινσον, έρχεται στην Αθήνα για να παρουσίασει την αυτοβιογραφία του με τίτλο "What Does This Button Do?".

Η αυτοβιογραφία του καλλιτέχνη, που έχει ασχοληθεί με την αεροπορία ως πιλότος και επιχειρηματίας, ενώ παράλληλα είναι ζυθοποιός, ομιλητής, σεναριογράφος, δημοσιευμένος συγγραφέας, ραδιοφωνικός παραγωγός, ηθοποιός και ξιφομάχος, κυκλοφόρησε το 2017 και σημείωσε αμέσως ρεκόρ πωλήσεων στους New York & UK Times.

Με την κυκλοφορία του βιβλίου ο Ντίκινσον εμφανίστηκε σε επιλεγμένες αίθουσες της Βρετανίας, παρουσιάζοντας αποσπάσματα και απαντώντας σε ερωτήσεις των θαυμαστών του.

Το "What Does This Button Do? - An Evening with Bruce Dickinson" εξελίχθηκε σε ολοκληρωμένη, αυτούσια παράσταση που χωρίζεται σε δύο μέρη και η διάρκειά της ξεπερνά τις δύο ώρες. Στο πρώτο μέρος, ο Ντίκινσον αφηγείται, πάντοτε με χιούμορ και αυτοσαρκασμό στιγμές της απίστευτης ζωής του. Μοιράζεται με το κοινό ιστορίες και φωτογραφίες που δεν έφτασαν καν στις σελίδες του βιβλίου του. Το δεύτερο μισό είναι αφιερωμένο στο κοινό του καθώς οι πολυάριθμοι οπαδοί του έχουν την ευκαιρία να του κάνουν ερωτήσεις.

Στο πλαίσιο της δεύτερη περιοδείας του, το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά τον Μπρους Ντίκινσον στις 4 Νοεμβρίου στο Παλλάς, να ακούσει τις εμπειρίες του και να συνομιλήσει μαζί του.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει αρχίσει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης