Πού συναντήθηκαν η Λάιζα Μινέλι και οι Rolling Stones;

Πού συναντήθηκαν η Λάιζα Μινέλι και οι Rolling Stones;

Η βραβευμένη με Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για τη συμμετοχή της στην ταινία του 1972 Καμπαρέ (Cabaret, 1972) διασκέδασε με τους γερόλυκους της ροκ!

Πού συναντήθηκαν η Λάιζα Μινέλι και οι Rolling Stones;
Η Λάιζα Μινέλη, η βραβευμένη με Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για τη συμμετοχή της στην ταινία του 1972 Καμπαρέ (Cabaret, 1972) είχε μία συνάντηση με τους Rolling Stones. Η Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια - το βράδυ της περασμένης Κυριακής- βρέθηκε με τους γερόλυκους της ροκ, Τσάρλι Γουότς (ντράμερ) και Ρόνι Γουντ (Κιθαρίστας) στο Catalina Jazz Club του Λος 'Αντζελες. Κάθισαν στα πρώτα καθίσματα για να απολαύσουν το live της Λίζα Φίσερ, της τραγουδίστρια που περιοδεύει για χρόνια με τους Rolling Stones, καθώς επίσης με τον Στινγκ και τους «Nine Inch Nails».

Οι Stones ετοιμάζονται για περιοδεία στην Βόρεια Αμερική το καλοκαίρι, και η Μινέλι προετοιμάζεται για το κοντσέρτο της «Great Day», το φθινόπωρο. Δεν αποκλείεται όμως, η Λάιζα Μινέλι να ξεκλέψει λίγο χρόνο για να δει ξανά τους Rolling Stones μαζί με τη Φίσερ, σε κάποια συναυλία τους στη Βόρεια Αμερική.

Κλείσιμο
Η Μινέλι φαίνεται να είναι καλά μετά την πρόσφατη αποτοξίνωσή της, στην οποία ο Ρόνι Γουντ έχει υποβληθεί οκτώ φορές.

                                        Λίζα Φίσερ

Η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Λίζα Φίσερ γεννήθηκε στην Αμερική το 1958. Έγινε γνωστή μέσα από το ντεμοπούτο άλμπουμ της, «So Intense» στο οποίο συμπεριλήφθηκε το βραβευμένο με Grammy (1992) τραγούδι «How Can I Ease the Pain». Έχει κάνει φωνητικά σε συναυλίες σπουδαίων καλλιτεχνών. Μεταξύ άλλων στην Tina Turner, ενώ έχει τραγουδήσει πολλά ντουέτα με τον Mick Jagger.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης