Νίκος Χατζόπουλος: «Το έργο μας θίγει την ρευστή κατάσταση της κοινωνίας μας και ενεργοποιεί την σκέψη»

Νίκος Χατζόπουλος: «Το έργο μας θίγει την ρευστή κατάσταση της κοινωνίας μας και ενεργοποιεί την σκέψη»

Tο γεμάτο ανατροπές κείμενο, το ανελέητο «παιχνίδι» με τα όρια της αντίληψης των θεατών, οι σπουδαίες ερμηνείες και η βαθιά κριτική στην παντοδυναμία της πολιτικής ορθότητας και της cancel culture, δημιουργήσαν εκείνο το εκρηκτικό μείγμα που έκανε το «The Doctor» μια πολύ επιτυχημένη παράσταση

XRVMA_XATZOPOULOS
Τώρα, το συνταρακτικό θρίλερ του Robert Icke παίρνει παράταση παραστάσεων έως τις 28 Απριλίου στο «Αμφι-Θέατρο Σπ. Ευαγγελάτου».

Με αυτή την αφορμή ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε στο protothema.gr και στον Νίκο Θρασυβούλου. Έργο ευφυές και πολυπρισματικό, καταπιάνεται με ζητήματα ηθικής, ενεργοποιώντας τα αντανακλαστικά των θεατών απέναντι στα στερεότυπα και προκαλώντας τα όρια των δικών τους προκαταλήψεων. Αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τη σκηνοθέτρια του έργου Κατερίνα Ευαγγελάτου καθώς και στο Αμφι-Θέατρο λέγοντας ότι κουβαλάει την ιστορία ενός ανθρώπου που σφράγισε το Ελληνικό Θέατρο.

Σχετικά με το κείμενο της παράστασης είπε ότι βάζει σε μεγεθυντικό φακό τα θέματα που αναβράζουν σήμερα αλλά δεν δίνει απαντήσεις, ο θεατής καλείται να το κάνει αυτό.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης