«Αυτή η νύχτα μένει»: Συναυλία με τα τραγούδια της επιτυχημένης σειράς στο Faliro Summer Theater

«Αυτή η νύχτα μένει»: Συναυλία με τα τραγούδια της επιτυχημένης σειράς στο Faliro Summer Theater

Ποιοι τραγουδιστές θα συμμετάσχουν

Ayti_i_nyxta_menei
Η μουσική ατμόσφαιρα της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» θα αναβιώσει και πάλι επί σκηνής, αυτή τη φορά στο Faliro Summer Theater. Εκεί θα φιλοξενηθεί, στις 26 Ιουλίου η συναυλία με τίτλο ««Αυτή η νύχτα μένει – Live», με τα λαικά τραγούδια της δεκαετίας του ’70 και του ‘80 που «έντυσαν» τη σειρά.

Ο Στέλιος Διονυσίου, που αποτέλεσε μέλος του καστ στα τελευταία επεισόδια, και οι φωνές των πρωταγωνιστών Βένια Καραγιαννίδου (Διαμάντω), Αφροδίτη Χατζημηνά (Ζέτα) και Άκης Δείξιμος (Ντίνος) θα στήσουν μια βραδιά γνήσια λαϊκής διασκέδασης, σε ένα θερινό «Όνειρο» ενώ προσκεκλημένοι θα είναι ο Δημήτρης Κοντολάζος, η Κατερίνα Στανίση αλλά και η Μαίρη Μαράντη. Το δυναμικό παρών θα δώσουν όμως και αρκετοί από τους ηθοποιούς της δημοφιλούς σειράς.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς έχει αναλάβει ο έμπειρος παραγωγός της ελληνικής δισκογραφίας Ηλίας Μπενέτος ο οποίος βρίσκεται και πίσω από τις εξαιρετικές μουσικές επιλογές που πλαισιώνουν τη σειρά.

Ειδήσεις σήμερα:

Survivor All Star: Ο Σάκης νίκησε τον πρώτο αγώνα κατάταξης και... κλείδωσε τη συμμετοχή του στον ημιτελικό - Δείτε βίντεο

Άρση ασυλίας για τον Γιώργο Κύρτσο - Στο εδώλιο για χρέη στο Δημόσιο

Το παρασκήνιο της παραίτησης Τσαπανίδου - Στο κάδρο της συντριβής του ΣΥΡΙΖΑ ως «προσωπική επιλογή Τσίπρα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης