Πρώτη παγκόσμια παρουσίαση του τραγουδιού «Ελληνισμός»
Ως μια ελάχιστη προσφορά προς τους Απόδημους Έλληνες
Το τραγούδι «Ελληνισμός», σε μουσική της διεθνώς αναγνωρισμένης συνθέτριας Ευανθίας Ρεμπούτσικα και στίχους της εξαιρετικά δημοφιλούς στιχουργού Λίνας Νικολακοπούλου, ξεκίνησε σήμερα το «ταξίδι» του για να αγγίξει τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο.
Η πρώτη παρουσίαση του τραγουδιού στο ελληνικό και διεθνές κοινό, σε οπτικοποιημένη μορφή και χορωδιακή απόδοση, έγινε μετά το πέρας των εργασιών της επιστημονικής ημερίδας της γενικής γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας και της Ακαδημίας Αθηνών, με τίτλο «Απόδημος Ελληνισμός - Η Ιστορία, το έργο και η προσφορά του στην Ελλάδα».
Το τραγούδι αποτελεί μια ελάχιστη προσφορά προς τους Έλληνες απόδημους και φιλοδοξεί να αποδώσει μουσικά και στιχουργικά την ακατάλυτη σχέση μεταξύ της ελληνικής Διασποράς και του εθνικού κέντρου, επισημαίνεται σε ανακοίνωση της γενικής γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας.
Το βινυλικό δάπεδο της σειράς Style Click 55 από την Piccadilly συνδυάζει την πολυτέλεια της εμφάνισης και της υφής του ξύλου με την αντοχή και την ευκολία συντήρησης - Αποκλειστικά στα καταστήματα Λακιώτης