«Κι εγώ σ΄ αγαπώ»: Ένα έργο για τις ανθρώπινες σχέσεις στο θέατρο Χυτήριο

«Κι εγώ σ΄ αγαπώ»: Ένα έργο για τις ανθρώπινες σχέσεις στο θέατρο Χυτήριο

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21.00

Χυτηριο

Το έργο του σημαντικού Βρετανού συγγραφέα Doug Lucie «Κι εγώ σ΄ αγαπώ», που σημείωσε μεγάλη εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία,  ανεβαίνει ξανά κήπο του θεάτρου Χυτήριο – Σημείο Πολιτισμού, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21.00.

Μια δυναμική παράσταση με ένα θίασο που απαντά σε σημαντικά ερωτήματα σχετικά με τις σχέσεις φιλίας και έρωτα . Ό,τι πιο σημαντικό στις μέρες μας το « σ ‘ αγαπώ » και καθόλου ευνόητο το « κι εγώ σ’ αγαπώ»...Ολοι τρέχουμε με κεκτημένη ταχύτητα και συμπαρασύρουμε σχέσεις, αισθήματα, όρκους φιλίας και πίστης. Με πρωταρχικό κριτήριο την αλήθεια και τη συνέπεια λόγων και πράξης σε αυτό το έργο καλούμαστε ως θεατές να κοιτάξουμε στον καθρέφτη της ψυχής μας και να μπούμε στη διαδικασία να θυμηθούμε πόσες  φορές προδώσαμε το « σ’αγαπώ » που είπαμε.

Η πρεμιέρα του έργου δόθηκε στις 27 Μαΐου 1998 στο Bush Theatre του Λονδίνου. Παρουσιάστηκε στη Θεσσαλονίκη στο θέατρο Αχίλλειον το 2003 σε σκηνοθεσία Πέρη Μιχαηλίδη με τη Βάσια Παναγοπούλου, τη Βερόνικα Αργέντζη, τον Νίκο Γεωργάκη και τον Κωνσταντίνο Καζάκο.

Την μετάφραση του έργου έχει κάνει η Βάσια Παναγοπούλου και την σκηνοθεσία ο Γιάννης Αϊβάζης ενώ πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Βασίλης Κούκουρας, Παναγιώτης Καρμάτης, Χριστίνα Δαλαμάγκα και Φωτεινή Λεβογιάννη.

Ειδήσεις σήμερα: 

Ισχυρός σεισμός 5,1 Ρίχτερ στην Κρήτη

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη απαγόρευσε τη συγκέντρωση της Χ.Α.

Κλυδωνισμοί στον ΣΥΡΙΖΑ λόγω «Αυγής»: Ενστάσεις από τους ακαδημαϊκούς, εύσημα από Γιώργο και Ζανέτ Τσίπρα

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης