Η Μαράια Κάρεϊ γιορτάζει τα 30ά μουσικά της γενέθλια με νέο άλμπουμ και την αυτοβιογραφία της

Η Μαράια Κάρεϊ γιορτάζει τα 30ά μουσικά της γενέθλια με νέο άλμπουμ και την αυτοβιογραφία της

Η συλλογή περιλαμβάνει τραγούδια που έχει επιλέξει η ίδια από όλη την καριέρα της

mcarey
Η παγκόσμια σούπερ σταρ τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και συγγραφέας Μαράια Κάρεϊ συνεχίζει τους εορτασμούς για την 30η επέτειο της καριέρας της με την κυκλοφορία του «The Rarities», μία διπλή συλλογή με αγαπημένα τραγούδια της επιλεγμένα από την ίδια και ένα συλλεκτικό βινύλιο του πρώτου άλμπουμ της καριέρας της που είχε τίτλο το όνομά της.  
Maraia_Carrey

Στο μεταξύ το « Live at the Tokyo Dome», η συγκλονιστική πρώτη συναυλία της Μαράια στην Ιαπωνία, έκανε χθες πρεμιέρα στο κανάλι της στο YouTube κανάλι και θα παραμείνει διαθέσιμο για επτά ημέρες.
 
Πριν λίγες μέρες, εξάλλου, κυκλοφόρησε και η πολυαναμενόμενη αυτοβιογραφία την διάσημης ερμηνεύτριας με τίτλο «The Meaning of Mariah Carey». Το βιβλίο προσφέρει μία βαθιά ματιά στο προσωπικό ταξίδι επιβίωσής της στη διάρκεια του οποίου αντιμετώπισε σύνθετα προβλήματα όπως αυτά της εθνικότητας, της ταυτότητας, της κοινωνικής τάξης κ.α.

Επιπλέον,στις 30 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει το «Merry Christmas», το δεύτερο mix της καλλιτέχνιδας με αγαπημένα κλασικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια αλλά και  η σούπερ επιτυχία της «All I Want For Christmas Is You». Έχοντας πουλήσει πάνω από 15 εκατομμύρια αντίτυπα, είναι ο Χριστουγεννιάτικος δίσκος με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης