Η Μαράια Κάρεϊ ζητά αποζημίωση 3 εκατ. δολαρίων από την πρώην βοηθό της!

Η Μαράια Κάρεϊ ζητά αποζημίωση 3 εκατ. δολαρίων από την πρώην βοηθό της!

Η διάσημη τραγουδίστρια υποστηρίζει ότι έχει πέσει θύμα εκβιασμού - «Μου ζήτησε 8 εκατ. δολάρια για να μην δημοσιοποιήσει... ντροπιαστικά βίντεο», δήλωσε

carey
Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, Μαράια Κάρεϊ μήνυσε συνεργάτη που είχε προσλάβει, ισχυριζόμενη ότι την εκβίαζε.

Η τραγουδίστρια απέλυσε την προσωπική βοηθό της καταγγέλλοντας ότι κρυφά την κατέγραψε να κάνει "ντροπιαστικά πράγματα" και απείλησε να δημοσιεύσει τα πλάνα, αν η σταρ δεν της κατέβαλε το ποσό των 8 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με το TMZ, η τραγουδίστρια άρχισε να συνεργάζεται με την Λιάνα Αζαριάν τον Μάρτιο του 2015. Η Μαράια Κάρεϊ υποστηρίζει ότι η Αζαριάν χρησιμοποιούσε την πιστωτική της κάρτα για προσωπικές της αγορές και έλεγε στους καταστηματάρχες ότι αγόραζε είδη για την Κάρεϊ.

Η ντίβα της R&B, soul και ποπ κατήγγειλε επίσης με νομικά έγγραφα ότι η Αζαριάν, η οποία αμειβόταν με 327.000 δολάρια ως υπάλληλος της φέρεται να κατέγραφε κρυφά τις "προσωπικές της δραστηριότητες" και απειλούσε να πουλήσει τα βίντεο, αν η τραγουδίστρια την απέλυε.

Η Μαράια Κάρεϊ τερμάτισε τη συνεργασία της με την Αζαριάν τον Νοέμβριο του 2017, όταν άρχισε ο εκβιασμός.

Η τραγουδίστρια δήλωσε ότι ζήτησε τα βίντεο πίσω, χωρίς αποτέλεσμα. Τώρα μηνύει την πρώην βοηθό της και διεκδικεί αποζημίωση ύψους 3 εκατομμυρίων δολαρία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης