Η τρίτη έξοδος του Αστυνόμου Κόκκινου

Η τρίτη έξοδος του Αστυνόμου Κόκκινου

Εδώ θα βρείτε την προδημοσίευση για το νέο βιβλίο της Ευτυχίας Γιαννάκη. Τίτλος του, Πόλη στο φως (εκδόσεις Ίκαρος). Με αυτό το βιβλίο ολοκληρώνεται η Τριλογία της Αθήνας

eftixia-giannaki-poli-sto-fos
Με το βιβλίο Πόλη στο φως (που αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο χρονικό διάστημα) ολοκληρώνεται η Τριλογία της Αθήνας της Ευτυχίας Γιαννάκη. Είχαν προηγηθεί το Στο πίσω κάθισμα (Ίκαρος, 2016) και το Αλκυονίδες μέρες (Ίκαρος, 2017).

«Γεννήθηκα και μεγαλώνω στην Αθήνα. Γράφω αστυνομικά μυθιστορήματα και θεατρικά κείμενα», γράφει στο μικρό βιογραφικό της η συγγραφέας που έφερε στην ζωή μας τον Αστυνόμο Χάρη Κόκκινο . Και η τριλογία της Αθήνας – τρία αστυνομικά μυθιστορήματα με ήρωες και πρωταγωνιστές τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας – εδράζεται πάνω στο έδαφος της γενικευμένης κρίσης των 10 τελευταίων ετών.

Ο Αστυνόμος της Γιαννάκη ευτυχώς για μας δεν είναι ένας άλλος «χάρτινος» ήρωας αλλά ένα πρόσωπο της εποχής μας – ευάλωτος αλλά και λεβέντης, μακριά από στερεότυπα και ιδεοληψίες. Ένα σύνθετο ψυχόσωμα που διαμορφώνει ρυθμούς και συμπεριφορές στη πίεση, στα δύσκολα, στην ασφυξία της καθημερινότητας.
eftixia-giannaki-poli-sto-fos-2

Οι αναγνώστες των City Stories θα διαβάσουν πρώτοι τις πρώτες σελίδες του νέου βιβλίου της Ευτυχίας Γιαννάκη που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ίκαρος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης