H Opel συνεχίζει ακάθεκτη την περίοδο άνθησης που γνωρίζει το τελευταίο διάστημα και στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης θα παρουσιάσει την πρωτότυπο εκδοχή του νέου Zafira.
H Opel συνεχίζει ακάθεκτη την περίοδο άνθησης που γνωρίζει το τελευταίο διάστημα και στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης θα παρουσιάσει την πρωτότυπο εκδοχή του νέου Zafira. Η γερμανική εταιρία είχε μία πρωτότυπη ιδέα για να δημοσιεύσει την πρώτη φωτογραφία που βλέπετε στην οθόνη σας η οποία προέρχεται από μία εφαρμογή για το iPad που δημιουργεί ένα ολόγραμμα του αυτοκινήτου. Την εφαρμογή παρουσίασε στο κοινό ο αντιπρόεδρος του σχεδιαστικού τμήματος της Opel, o Mark Addams.
Αυτό που γίνεται άμεσα αντιληπτό είναι οι έντονες ομοιότητες του εμπρός τμήματος με το ηλεκτρικό Opel Ampera με βασικό χαρακτηριστικό τα αιχμηρά φωτιστικά σώματα και τις μεγάλες εσοχές στον προφυλακτήρα που φιλοξενούν τα LED ημέρας. Αξίζει να σημειωθεί πως οι πόρτες ανοίγουν κανονικά (και όχι ανάποδα όπως στο μικρότερο Meriva) ενώ οι κινητήρες θα προέρχονται από την ήδη υπάρχουσα γκάμα (των Astra, Meriva, Insignia). Στις επόμενες μέρες θα γίνουν γνωστά περισσότερα στοιχεία ενώ αναμένονται περισσότερες φωτογραφίες.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς