Αποκάλυψη για το νέο Opel Corsa

Αποκάλυψη για το νέο Opel Corsa

Από τον προσεχή Ιανουάριο θα βρίσκεται στις εκθέσεις Opel το ανανεωμένο Corsa, το οποίο διαθέτει κυρίως σχεδιαστικές αλλαγές. Οι βελτιώσεις αυτές συμπληρώνουν τις μετατροπές που έγιναν πριν από έναν περίπου χρόνο στους κινητήρες και την ανάρτηση..

Αποκάλυψη για το νέο Opel Corsa
Από τον προσεχή Ιανουάριο θα βρίσκεται στις εκθέσεις Opel το ανανεωμένο Corsa, το οποίο διαθέτει κυρίως σχεδιαστικές αλλαγές. Οι βελτιώσεις αυτές συμπληρώνουν τις μετατροπές που έγιναν πριν από έναν περίπου χρόνο στους κινητήρες και την ανάρτηση.

Το ανανεωμένο Corsa διαθέτει πλήρως ανασχεδιασμένο εμπρός μέρος και έξι νέες επιλογές για τις ζάντες αλουμινίου. Στο εσωτερικό έχουν τοποθετηθεί πλαστικά και υφασμάτινες επενδύσεις καλύτερης ποιότητας, καθώς και ένα νέο σύστημα πλοήγησης το οποίο ενημερώνεται για την κίνηση στους δρόμους και προτείνει εναλλακτικές διαδρομές.
Παράλληλα, στο Corsa που θα πωλείται από το 2011 προστίθεται μια νέα έκδοση, η Color Line, αλλά και το πακέτο Linea το οποίο περιλαμβάνει δύο μεγάλες παράλληλες γραμμές κατά μήκος του αμαξώματος και ζάντες 17 ιντσών στο χρώμα του αμαξώματος.
Κλείσιμο

Επίσης, οι άνθρωποι της Opel πρόσθεσαν σύστημα Start/Stop στην πετρελαιοκίνητη έκδοση EcoFlex 1.3 CDTI. Πλέον η μικτή κατανάλωση στη συγκεκριμένη έκδοση είναι μόλις 3,5 lt/100 km και οι εκπομπές ρύπων δεν υπερβαίνουν τα 94 g/km.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης