To Audi e-Tron Vision Gran Turismo «βγαίνει» στους δρόμους

To Audi e-Tron Vision Gran Turismo «βγαίνει» στους δρόμους

Το νέο δημιούργημα της Audi αποδίδει 816 ίππους και θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στον επόμενο αγώνα Formula E.

e-tronvision-GT1

Πριν λίγους μήνες γνωρίσαμε το εντυπωσιακό  e-Tron Vision Gran Turismo μέσω του νέου βίντεο-παιχνιδιού Gran Turismo Sport, το οποίο συνδυάζεται με το Playstation 4.

Κλείσιμο

Όπως φαίνεται, η Audi δεν έμεινε μόνο στην ψηφιακή απεικόνιση του, αλλά προχώρησε και στην κατασκευή του. Σύμφωνα με την γερμανική φίρμα, το e-Tron Vision θα κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στα μέσα του μήνα, κατά τη διάρκεια του αγώνα Formula E στη Ρώμη. Εκεί, το μοντέλο θα αναλάβει να μεταφέρει τους VIP προσκεκλημένους της Audi και στη θέση του οδηγού θα κάτσει ο Rahel Frey, πρώην οδηγός του DTM & νικητής στον αγώνα Le Mans.

Εκτός της εμφάνισης, που ούτως ή άλλως είναι ξεχωριστή, το γερμανικό αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο εντυπωσιάζει και με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Η κίνηση περνά στους 4 τροχούς μέσω 3 ηλεκτροκινητήρων. Συνολικά η ισχύς βρίσκεται στα 816 άλογα και η επιτάχυνση 0-100 ολοκληρώνεται σε 2,5 sec.

Παρόλο που είναι απίθανο να δούμε σε μαζική παραγωγή το e-Tron Vision Gran Turismo, ένα μέρος από το τεχνολογικό του υπόβαθρο αναμένεται να περάσει σε μελλοντικά ηλεκτρικά μοντέλα της Audi.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης