Paparazzi: Το Audi Q3 δοκιμάζεται

Paparazzi: Το Audi Q3 δοκιμάζεται

Ο αυτοκινητικός παπαράτσι «συνέλαβε» το καμουφλαρισμένο Q3 να δοκιμάζεται στη Φιλανδία. Το αυτοκίνητο βρίσκεται στη διαδικασία των χειμερινών δοκιμών σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, με τις θερινές (υψηλές θερμοκρασίες) να έχουν ήδη ολοκληρωθεί. Το μόνο που απομένει πλέον...

Paparazzi: Το Audi Q3 δοκιμάζεται
Ο αυτοκινητικός παπαράτσι «συνέλαβε» το καμουφλαρισμένο Q3 να δοκιμάζεται στη Φιλανδία. Το αυτοκίνητο βρίσκεται στη διαδικασία των χειμερινών δοκιμών σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, με τις θερινές (υψηλές θερμοκρασίες) να έχουν ήδη ολοκληρωθεί.
Το μόνο που απομένει πλέον είναι να αποκαλυφθεί η τελική μορφή του αυτοκινήτου και να παρουσιαστεί –σύμφωνα με τις πληροφορίες μας- στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο.
Σχεδιαστικά πάντως, οι ομοιότητές με το πρωτότυπο Cross Coupe Quattro (φωτογραφία κάτω) που είχε παρουσιαστεί στην έκθεση αυτοκινήτων της Σαγκάης το 2007 θα είναι αρκετές, ενώ θα μοιράζεται το ίδιο πάτωμα με το VW Tiguan. Θα προσφέρεται σε τετρακίνητη αλλά και σε προσθιοκίνητη έκδοση (όπως συμβαίνει και με την BMW Χ1).

Κλείσιμο
Οι κινητήρες που θα διατίθεται αναμένεται να είναι ο 2λιτρος TSI, που θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, με 180 και 210 PS. Μελετάτε όμως και η τοποθέτηση του 1.4 TSI ο οποίος θα αποδίδει περίπου 150PS. Σε ότι αφορά τους diesel θα τοποθετηθεί ο 2λιτρος  με απόδοση 138 PS και 168 PS.
Το κιβώτιο ταχυτήτων θα είναι είτε μηχανικό έξι σχέσεων είτε ημιαυτόματο σειριακό S-Tronic (το γνώριμο DSG) με επτά σχέσεις.







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης