Ο αυτοκινητικός παπαράτσι «συνέλαβε» το καμουφλαρισμένο Q3 να δοκιμάζεται στη Φιλανδία. Το αυτοκίνητο βρίσκεται στη διαδικασία των χειμερινών δοκιμών σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, με τις θερινές (υψηλές θερμοκρασίες) να έχουν ήδη ολοκληρωθεί. Το μόνο που απομένει πλέον...
Ο αυτοκινητικός παπαράτσι «συνέλαβε» το καμουφλαρισμένο Q3 να δοκιμάζεται στη Φιλανδία. Το αυτοκίνητο βρίσκεται στη διαδικασία των χειμερινών δοκιμών σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, με τις θερινές (υψηλές θερμοκρασίες) να έχουν ήδη ολοκληρωθεί.
Το μόνο που απομένει πλέον είναι να αποκαλυφθεί η τελική μορφή του αυτοκινήτου και να παρουσιαστεί –σύμφωνα με τις πληροφορίες μας- στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο.
Σχεδιαστικά πάντως, οι ομοιότητές με το πρωτότυπο Cross Coupe Quattro (φωτογραφία κάτω) που είχε παρουσιαστεί στην έκθεση αυτοκινήτων της Σαγκάης το 2007 θα είναι αρκετές, ενώ θα μοιράζεται το ίδιο πάτωμα με το VW Tiguan. Θα προσφέρεται σε τετρακίνητη αλλά και σε προσθιοκίνητη έκδοση (όπως συμβαίνει και με την BMW Χ1).
Οι κινητήρες που θα διατίθεται αναμένεται να είναι ο 2λιτρος TSI, που θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, με 180 και 210 PS. Μελετάτε όμως και η τοποθέτηση του 1.4 TSI ο οποίος θα αποδίδει περίπου 150PS. Σε ότι αφορά τους diesel θα τοποθετηθεί ο 2λιτρος με απόδοση 138 PS και 168 PS.
Το κιβώτιο ταχυτήτων θα είναι είτε μηχανικό έξι σχέσεων είτε ημιαυτόματο σειριακό S-Tronic (το γνώριμο DSG) με επτά σχέσεις.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.