Η νέα Alfa Spider είναι πισωκίνητη!

Η νέα Alfa Spider είναι πισωκίνητη!

Μετά το πάντρεμα με την Chrysler οι Ιταλοί καταστρώνουν τα σχέδιά τους για την παραγωγή μελλοντικών μοντέλων που θα χρησιμοποιούν κοινά μηχανικά μέρη με την αμερικανική εταιρία. Ο ίδιος ο Sergio Marchionne επιβεβαίωσε πως η Giulia θα παρουσιαστεί το 2012 ενώ η Spider το 2013....

Η νέα Alfa Spider είναι πισωκίνητη!
  • To 2012 θα λανσαριστεί η Giulia Sedan, το 2013 η νέα Spider
  • Και τα δύο μοντέλα θα βασίζονται σε πλατφόρμα της Chrysler
  • Η κίνηση θα μεταφέρεται στον πίσω άξονα για μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση

Μετά το πάντρεμα με την Chrysler οι Ιταλοί καταστρώνουν τα σχέδιά τους για την παραγωγή μελλοντικών μοντέλων που θα χρησιμοποιούν κοινά μηχανικά μέρη με την αμερικανική εταιρία.
Ο ίδιος ο Sergio Marchionne επιβεβαίωσε πως η Giulia θα παρουσιαστεί το 2012 ενώ η Spider το 2013 όπου και τα δύο μοντέλα θα βασίζονται σε πλατφόρμες της Chrysler.
Τόσο η Giulia όσο και η Spider αναμένεται να είναι πισωκίνητα και το πιο πιθανό είναι να βασίζονται στο δάπεδο των Chrysler 300 και Dodge Charger. Αξίζει να σημειωθεί πως η Alfa Romeo έχει διακόψει την εμφάνισή της στην αγορά των ΗΠΑ από το 1995 αλλά από τον ερχόμενο χρόνο θα επιστρέψει με την MiTo. 
Κλείσιμο
Στις φωτογραφίες βλέπετε το πρωτότυπο «2uettottanta» που σχεδιάστηκε από τον Pininfarina και παρουσιάστηκε τον Μάρτιο που μας πέρασε στη Γενεύη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης