SLC ετοιμάζει η Mercedes-Benz!

SLC ετοιμάζει η Mercedes-Benz!

Τα δημοσιεύματα γύρω από μία babe SLS φουντώνουν συνεχώς και ανεπίσημα είναι πλέον γνωστό πως στην Mercedes δουλεύουν πάνω σε ένα μικρό supercar που θα αποτελέσει τον βασικό αντίπαλο της Porsche 911. Νέες πληροφορίες που αντλήσαμε αναφέρουν πως...

SLC ετοιμάζει η Mercedes-Benz!
Τα δημοσιεύματα γύρω από μία babe SLS φουντώνουν συνεχώς και ανεπίσημα είναι πλέον γνωστό πως στην Mercedes δουλεύουν πάνω σε ένα μικρό supercar που θα αποτελέσει τον βασικό αντίπαλο της Porsche 911. Νέες πληροφορίες που αντλήσαμε αναφέρουν πως η SLC (είναι η πιθανότερη ονομασία) θα έχει τον κινητήρα στον εμπρός άξονα, θα είναι διθέσια και η ισχύς θα μεταφέρεται στους πίσω τροχούς.

Οι κινητήρες που θα εξοπλίζουν το γερμανικό κουπέ θα είναι σίγουρα ο νέος V8 με τα διπλά τούρμπο με περισσότερους από 410 PS ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και το νέο V6. Στην εξέλιξη της SLC θα συμμετέχει και το βελτιωτικό τμήμα AMG ενώ στους δρόμους θα την δούμε το 2014 με την τιμή πώλησής της να υπολογίζεται κάτω από τις 100.000 ευρώ. Στα πλάνα της εταιρίας περιλαμβάνεται και η παραγωγή μίας roadster ανοιχτής έκδοσης που θα κυκλοφορήσει δύο χρόνια αργότερα (το 2016).

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης