Πρεμιέρα για το Audi A6 Avant

Πρεμιέρα για το Audi A6 Avant

Αν υπάρχει μία εταιρία που κατασκευάζει όμορφα station wagon αυτοκίνητα τότε αποκλείεται να μην συμπεριλάβεις την Audi η οποία ετοιμάζεται να λανσάρει μία νέα έκδοση αμαξώματος στην γκάμα του Α6. Όπως γίνεται αντιληπτό αναφερόμαστε στην έκδοση Avant που...

Πρεμιέρα για το Audi A6 Avant
Αν υπάρχει μία εταιρία που κατασκευάζει όμορφα station wagon αυτοκίνητα τότε αποκλείεται να μην συμπεριλάβεις την Audi η οποία ετοιμάζεται να λανσάρει μία νέα έκδοση αμαξώματος στην γκάμα του Α6. Όπως γίνεται αντιληπτό αναφερόμαστε στην έκδοση Avant που θα κάνει την πρώτη της επίσημη εμφάνιση στο κοινό στις 18 Μαίου σε μία ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο οπότε και θα σας παρουσιάσουμε τις πρώτες φωτογραφίες και στοιχεία (στην φωτογραφία βλέπετε το εμπρός μέρος του Α6 Sedan που θα είναι πανομοιότυπο).

Στην έκθεση του Detroit που πέρασε η γερμανική εταιρία είχε παρουσιάσει τη νέα γενιά του τετράθυρου A6 και τώρα θα παρουσιάσει την Avant που όπως είναι φυσικό θα μοιράζεται τα ίδια μηχανικά μέρη και την μεγάλη γκάμα βενζινοκινητήρων και πετρελαιοκινητήρων. Όπως πάντα θα υπάρξουν και τετρακίνητες εκδόσεις ενώ αργότερα αναμένεται να δούμε και το A6 Allroad Quattro για όποιους αρέσκονται στα crossover σχήματα και δεν συμπαθούν τα ψηλότερα και πιο ογκώδη SUV.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης