Audi Q6: Τρέμε BMW Χ6

Audi Q6: Τρέμε BMW Χ6

Προφανώς περισσότερο για λόγους πρεστίζ και λιγότερο για εισροή επιπλέον χρημάτων στα ταμεία της Audi οι Γερμανοί σχεδιάζουν ήδη το λανσάρισμα ενός ακόμη «Q», στοχεύοντας άμεσα στην επιτυχία της αντίπαλης BMW X6...

Audi Q6: Τρέμε BMW Χ6
Προφανώς περισσότερο για λόγους πρεστίζ και λιγότερο για εισροή επιπλέον χρημάτων στα ταμεία της Audi οι Γερμανοί σχεδιάζουν ήδη το λανσάρισμα ενός ακόμη «Q». O λόγος για το Q6 που θα τοποθετείται ανάμεσα στο μικρότερο Q5 και στο μεγαλύτερο Q7 στοχεύοντας άμεσα στην επιτυχία της αντίπαλης BMW X6.

Οι πληροφορίες είναι ελάχιστες αλλά σύμφωνα με δηλώσεις του διευθύνων συμβούλου Rupert Stadler στον γερμανικό Τύπο «…φανταζόμαστε ένα μοντέλο ανάμεσα στα Q5 και Q7 με κουπέ σχεδίαση και τετρακίνηση». Επειδή όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά το μόνο που απομένει είναι να δούμε και επισήμως το πράσινο φως για τη παραγωγή του Q6 που θα βασίζεται στα μηχανικά μέρη των VW Touareg και Porsche Cayenne.
Αν  τελικά το Q6 μπει στην παραγωγή όπως πολλές ενδείξεις δείχνουν τότε εκτιμάται πως θα το δούμε μετά την εμφάνιση του ανανεωμένου Q7, τέλη του 2012 με αρχές του 2013.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης