Χαμός με την Bentley...

Χαμός με την Bentley...

Η Bentley Motors αύξησε κατά 5% τις συνολικές πωλήσεις της για το 2019, παραδίδοντας συνολικά  11.006 αυτοκίνητα.

BENTLEY_chariatis1000a
Για έβδομη συνεχή χρονιά η βρετανική μάρκα πολυτελών αυτοκινήτων σπάει το φράγμα των 10.000 μονάδων. Παράλληλα, επέστρεψε στην κερδοφορία, αποδεικνύοντας την επιτυχή υλοποίηση της στρατηγικής ανάπτυξης, τη στιγμή ακριβώς που εισέρχεται στο δεύτερο αιώνα της ως μάρκα.

Αιχμή του δόρατος αποτέλεσε η Continental GT, όντας το best-seller μοντέλο για το 2019, με τις πωλήσεις να αυξάνονται κατά 54% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Επίσης και οι πωλήσεις του SUV μοντέλου Bentayga αυξήθηκαν κατά 18%, χάρη στην εισαγωγή νέων εκδόσεων, ανάμεσά τους και η υβριδική.





Στην αγορά των ΗΠΑ, η Bentley παρέδωσε 2.913 αυτοκίνητα, σημειώνοντας αύξηση 30% σε σχέση με το αντίστοιχο νούμερο του 2018, ενώ στην Ευρώπη παραδόθηκαν 2.670 μοντέλα, αντιπροσωπεύοντας το 24% της παγκόσμιας αγοράς, έναντι 2.536 του 2018. Στη Μεγάλη Βρετανία η Bentley συνέχισε τις σταθερές επιδόσεις της, καταγράφοντας πωλήσεις 1.492 αυτοκινήτων.
Αυτό αντιπροσωπεύει μία αύξηση κατά 10%, σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Το 2020 αναμένεται να είναι ένα ακόμα συναρπαστικό έτος για τη βρετανική φίρμα, αρχής γενομένης με τις παραδόσεις του νέας γενιάς πολυτελούς τετράθυρου Flying Spur.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης