Αλόνσο: Κάναμε συμβιβασμό με τον κινητήρα!

Αλόνσο: Κάναμε συμβιβασμό με τον κινητήρα!

Ο Ισπανός μιλώντας για τη χτεσινή του απόδοση όπου εκκίνησε και τερμάτισε 6ος αποκάλυψε πως στη Ferrari έχουν πρόβλημα με τον αριθμό των μονάδων ισχύος.

Αλόνσο: Κάναμε συμβιβασμό με τον κινητήρα!
Μετά το Φέτελ που άλλαξε μονάδα ισχύος στο Ώστιν και εκκίνησε από το pitlane και ο Αλόνσο έχει θέμα που προσπαθούν να διαχειριστούν στη Ferrari.

Μιλώντας σχετικά ο Ισπανός ανέφερε:
« Υστερούσαμε κάποια δέκατα σε απόδοση στο Ώστιν γιατί μειώσαμε τη δύναμη της μονάδας ισχύος ώστε να την προστατέψουμε. Τα πράγματα δυσκόλεψαν για μας μετά την αστοχία του κινητήρα στη Μόντσα. Επιλέξαμε να διαχειριστούμε την κατάσταση με παλιότερα εξαρτήματα, υστερώντας λίγο σε ισχύ. Προσωπικά θεωρώ καλύτερο να εκκινώ από την 6η θέση έχοντας μια μείωση στην απόδοση παρά από την τελευταία με νέα μονάδα ισχύος».
Κλείσιμο

Στη Ferrari έχουν μια μονάδα ισχύος σε καλή
κατάσταση που την κρατούν για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς στο Άμπου Ντάμπι, όπου οι βαθμοί μετρούν διπλοί. Μέχρι τότε προσπαθούν να αποφύγουν την ποινή συνδυάζοντας εξαρτήματα από τις άλλες τέσσερις μονάδες ισχύος και εξαντλώντας το όριο των χιλιομέτρων.

Θεωρείται δεδομένο πως ο Αλόνσο θα φύγει από την Ιταλική ομάδα, οι ανακοινώσεις όμως καθυστερούν καθώς αν τον διώξουν θα πρέπει να τον αποζημιώσουν. Το ύψος της αποζημίωσης ανέρχεται σε 50 εκ. ευρώ για το συμβόλαιο του Ισπανού που λήγει στα τέλη του 2016.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης