Μία Chevrolet Camaro με τερατώδη ισχύ

Μία Chevrolet Camaro με τερατώδη ισχύ

Η Hennessey παρουσιάζει το νέο της δημιούργημα που βασίζεται στην Chevrolet Camaro ZL1.

231012164729_hennessey-exorcist1

Ο Αμερικανός βελτιωτής με έδρα το Τέξας και δημιουργός οχημάτων υψηλών επιδόσεων, Hennessey Performance, λανσάρει μία άκρως ισχυρή έκδοση της Chevrolet Camaro, που έχει σχεδιαστεί για να θυμίζει την ένδοξη εποχή των muscle cars.

Μία κατηγορία που ρίχνει αυλαία, όπως δείχνουν και τα μελλοντικά μοντέλα των εταιρειών Mopar και της GM. Μιλώντας για τον πρώτο, τα Dodge Challenger και Charger του 2023 με τους κινητήρες Hemi V8 αναμένεται να αντικατασταθούν με φιλικότερες προς το περιβάλλον εκδόσεις. 

Επιστρέφουμε στην Hennessey και την Chevrolet Camaro ZL1 Exorcist Final Edition. Ο υπερτροφοδοτούμενος V8 κινητήρας των 6,2 λίτρων αποδίδει 650 ίππους, ενώ χάρη στις βελτιώσεις των μηχανικών της Hennessey, όπως το πρόγραμμα αναβάθμισης που περιλαμβάνει νέες κυλινδροκεφαλές, νέα αντλία καυσίμου και φυσικά μπεκ ψεκασμού και έναν μεγαλύτερο υπερσυμπιεστή, ο «Εξορκιστής» αποδίδει πλέον 1.000 ίππους, επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 2,5 δευτερόλεπτα και η τελική του ταχύτητα ανέρχεται στα 350 χλμ/ώρα.

Η παραγωγή της Camaro Exorcist Final Edition βρίσκεται σε εξέλιξη, υπάρχουν μόνο 57 διαθέσιμες θέσεις κατασκευής, μία για κάθε έτος παραγωγής του συγκεκριμένου μοντέλου. Οι πελάτες που είναι πρόθυμοι να πληρώσουν τον λογαριασμό, θα λάβουν επίσης μια πλακέτα «Final Edition x of 57» με σειριακή αρίθμηση στον χώρο του κινητήρα και ειδικά γραφικά στο αμάξωμα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης