Στα σκαριά το αναβαθμισμένο MG3

Στα σκαριά το αναβαθμισμένο MG3

Η MG Motors προχωρά στην ανανέωση του παλαιότερου μοντέλου της στην Ευρώπη, MG3. 

230920115552_MG3-1

Η δυναμική εμφάνιση της MG Motors στην αγορά αυτοκινήτου, πέραν των βασικών πρωταγωνιστών της, όπως τα MG4 και MG ZS, διαθέτει και άλλα μοντέλα, λιγότερα γνωστά τουλάχιστον στην Ελλάδα, όπως το σούπερ μίνι MG3.

Το συγκεκριμένο μοντέλο μπορεί να είναι ένα από τα παλαιότερα στη γκάμα της εταιρείας, αλλά είναι ένα από τα πιο φτηνά που είναι διαθέσιμα και αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που η MG θέλει να διατηρήσει και στην επόμενη γενιά του. 

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα διαθέτει ηλεκτρική έκδοση, αν και λόγω της αναγκαίας ύπαρξης εξηλεκτρισμού, η νέα γενιά MG3 θα διαθέτει ήπια υβριδική υποβοήθηση, που θα βοηθήσει στη μείωση της κατανάλωσης αλλά και των εκπομπών ρύπων του.

Η εξέλιξη αυτή θα συνδυαστεί και μια αισθητική αλλαγή, που θα περιλαμβάνει στοιχεία τόσο από το MG4 όσο και από τη μελλοντική ναυαρχίδα της μάρκας, το Cybester.

Με βάση όλα τα παραπάνω το νέο σούπερ μίνι μοντέλο θα παρουσιάζει εμπορικό ενδιαφέρον και για την αγορά της χώρας μας, στην οποία, όπως άλλωστε και σε όλη την Ευρώπη, η κατηγορία B οπισθοχωρεί σε ότι αφορά τα μοντέλα που περιλαμβάνει.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης