Η διαφορετική Ferrari 308 GTBi

Η διαφορετική Ferrari 308 GTBi

Η συγκεκριμένη 308 GTBi έχει το αμάξωμα μιας Ferrari αλλά όχι και τον κινητήρα με τον οποίο έφυγε από το εργοστάσιο του Maranello.

230619164132_Ferrari-308-K24_I

Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια εντυπωσιακή δημιουργία της εταιρείας βελτιώσεων «StanceWorks» η οποία την παρουσίασε πέρυσι στην έκθεση «SEMA» («Specialty Equipment Market Association») που πραγματοποιείται στο Las Vegas.


Στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει αντικατασταθεί ο V8 κινητήρας των 2,9 λίτρων των 240 ίππων (όπως ήταν η απόδοσή του στις ΗΠΑ) με έναν τετρακύλινδρο σε σειρά χωρητικότητας 2,4 λίτρων της Honda, αυτόν με την κωδική ονομασία «K24».



Οι άνθρωποι της StanceWorks πρόσθεσαν σε αυτόν υπερτροφοδότη της «Garrert» και έκαναν επιπλέον μετατροπές με αποτέλεσμα να αυξήσουν την ισχύ του στους 811 ίππους, στον τροχό! Ωστόσο, δεν φαίνεται να σταματούν εκεί. Όπως ανακοίνωσαν, ο στόχος τους είναι να ξεπεράσουν τους 1.000 ίππους, πάντα στο δυναμόμετρο και όχι ονομαστικά!

Το αυτοκίνητο μετονομάστηκε χαρακτηριστικά σε «Ferrari 244 GTK». Διαθέτει σειραϊκό κιβώτιο πέντε σχέσεων της«Quaife», ανάρτηση της «H&R», σύστημα πέδησης της «AP», ενώ έχουν προστεθεί στο αμάξωμα splitter εμπρός, αεροτομή πίσω και έχει διαμορφωθεί αεροδυναμικός διαχύτης στον εκεί προφυλακτήρα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης