Το πιο extreme Suzuki Jimny

Το πιο extreme Suzuki Jimny

Αποτελεί δημιούργημα μίας ομάδας φοιτητών από ένα πανεπιστήμιο της Ιαπωνίας.

JIMNY-STUDENTS-1
Μια ομάδα φοιτητών από το Nihon Automotive College κατάφεραν να φτιάξουν το απόλυτο Jimny με πολλές και σημαντικές αλλαγές.
Ονομάζεται “Kimun Kamui” το οποίο μεταφράζεται ως “Το Βουνό του Θεού”, κρατά πολλά από τα βασικά στοιχεία του Jimny έχει όμως πολλές και ενδιαφέρουσες προσθήκες και μετατροπές.

Επιστρατεύθηκε ένα Jimny του 2019 στο οποίο οι φοιτητές πρόσθεσαν δύο πίσω πόρτες. Για να γίνει αυτό μεγάλωσαν το πλαίσιο του Jimny παραγωγής κατά 400 χιλιοστά και έτσι δημιουργήθηκε χώρος για να προστεθούν οι δύο πίσω πόρτες. Οι οποίες πάντως δείχνουν αρκετά μικρές, μιας και κρατήθηκαν ως είχαν οι εμπρός, από την τρίθυρη έκδοση, που ήταν και παραμένουν μεγάλες.

Το μεταξόνιο αυξήθηκε με αποτέλεσμα να μεγαλώσουν κατά πολύ οι χώροι για τους πίσω επιβάτες. Αυτό που δεν πείραξαν οι φοιτητές ήταν το πορτ-μπαγκάζ που και εδώ παραμένει μικρό, όπως ακριβώς είναι και στην έκδοση παραγωγής.



Η νέα ανάρτηση τροποποιήθηκε προκειμένου να έχει αυξημένη κατά 152 χιλιοστά απόσταση από το έδαφος, ενώ υπάρχουν και μεγάλοι τροχοί 17 ιντσών με ελαστικά Open Country A/T της Toyo.
Ο κινητήρας 1.5 λίτρων με τη βοήθεια τούρμπο και νέες ρυθμίσεις παράγει τώρα 124 ίππους και 179 Nm ροπής.  Το ιδιαίτερο Jimny παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο και προς το παρόν αποτελεί αποκλειστικό δείγμα της δουλειάς των φοιτητών της συγκεκριμένης σχολής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης