Ακυρώνεται ακόμα μία κλειστή Έκθεση Αυτοκινήτου

Ακυρώνεται ακόμα μία κλειστή Έκθεση Αυτοκινήτου

Η 4η ακύρωση της εκδήλωσης λόγω Covid-19 είναι γεγονός με τους διοργανωτές να δείχνουν την ευαισθησία τους απέναντι στη μετάλλαξη Δέλτα, συμπλέοντας με τους κρατικούς αξιωματούχους για τα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης της πανδημίας.

Στιγμιοτυπο_2021-08-05__2_21_13_μμ

Η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης επρόκειτο να γίνει μέσα στον Αύγουστο στο Συνεδριακό Κέντρο Jacob K. Javits αλλά ακυρώθηκε για 4η φορά μέσα σε 18 μήνες.

Με μια ανακοίνωση οι διοργανωτές της NYIAS λένε ότι ένιωσαν αναγκασμένοι να προβούν σε ακόμα μια ακύρωση του event καθώς τα διαρκώς αυξανόμενα κρούσματα της μετάλλαξης Δέλτα του COVID-19 απειλούν ήδη τη δημόσια υγεία σε μεγάλη κλίμακα. Η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης πραγματοποιείται συνήθως τον Απρίλιο και μπορεί να προσελκύσει πάνω από 1 εκατομμύριο επισκέπτες.

Η διοργάνωση που είχε αρχικά ανακοινώσει τη διεξαγωγή της Έκθεσης για την άνοιξη του 2020, αναγκάστηκε να τη μεταφέρει χρονικά στον Αύγουστο του 2020 λόγω Covid. Στη συνέχεια επανήλθε για την άνοιξη του 2021, μεταφέροντας και πάλι την ημερομηνία μέσα στον Αύγουστο του 2021. Η νέα αυτή ακύρωση, οδηγεί τους διοργανωτές να ορίσουν νέα ημερομηνία για τον Απρίλιο του 2022, όπου τότε ελπίζουν (και εμείς μαζί τους) πως ο κόσμος θα έχει επιστρέψει σε εποχές κανονικότητας.

Σημειώστε πως υπάρχουν διαμαρτυρίες από τους εκθέτες, όχι τόσο για την ακύρωση -η οποία κρίνεται φυσιολογική- όσο για την καθυστερημένη ανακοίνωση της. Οι εκθέτες είχαν ήδη  ξεκινήσει τις διαδικασίες προετοιμασίας, με το ανάλογο κόστος που συνοδεύει αυτές τις ενέργειες…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η μετάλλαξη Δέλτα «σκοτώνει» τις Εκθέσεις Αυτοκινήτου


Σημειώστε πως η Νέα Υόρκη των 8,5 εκατομυρίων κατοίκων, παρά την καλή πορεία των εμβολιασμών, έχει πλέον 1.300 κρούσματα την ημέρα…

 

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα φέτος θα είχαν την τιμητική τους, έχοντας έναν ολόκληρο όροφο αφιερωμένο σε αυτά και τέσσερις πίστες σε εσωτερικό χώρο για δοκιμές από τους επισκέπτες που θα είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση από τα νεότερα αυτοκίνητα μηδενικών ρύπων σε δράση. Η εκδήλωση αυτή, θα έδινε σε πολλούς επισκέπτες την ευκαιρία να δουν νέα ηλεκτρικά μοντέλα όπως το Kia EV6, για πρώτη φορά από κοντά.

«Ως θεματοφύλακες της παράδοσης των 121 ετών της εκδήλωσης, δεσμευόμαστε να παρέχουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για όλους, συμπεριλαμβανομένων των παρευρισκομένων, των εκθετών και των χιλιάδων ανδρών και γυναικών που θα δούλευαν για την Έκθεση. Τις τελευταίες εβδομάδες, και ειδικά τις τελευταίες ημέρες, οι συνθήκες άλλαξαν καθιστώντας πιο δύσκολη τη δημιουργία μιας εκδήλωσης στα υψηλά πρότυπα  που περιμένουμε εμείς και οι πελάτες μας», ανέφεραν οι διοργανωτές στην ανακοίνωσή τους.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έκθεση Αυτοκινήτου στη Γενεύη από το 2022 και βλέπουμε
Η μετάλλαξη Δέλτα «σκοτώνει» τις Εκθέσεις Αυτοκινήτουτο 2021
Παρίσι: Ανοίγει ξανά τις πύλες της η Έκθεση Αυτοκινήτου αλλά το 2022…

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης