VIP μεταφορές στο αεροδρόμιο του Dubai με… Baby Bugatti!

VIP μεταφορές στο αεροδρόμιο του Dubai με… Baby Bugatti!

Οι παραδόσεις του Bugatti Baby II ξεκίνησαν επίσημα και μία από τις πρώτες που έχουν παραγγελθεί, μόλις έφτασε στο Dubai για να αρχίσει υπηρεσία.

Baby_Bugatti_for_Dubai_Airport_1

Πρόκειται για μια έκδοση Vitesse της Baby Bugatti ΙΙ που είναι κατασκευασμένη από ανθρακονήματα. Η συγκεκριμένη έκδοση τοποθετείται μεταξύ των μοντέλων Base και Pur Sang. Την παραγγελία έκανε μια εταιρεία διαχείρισης ενός ιδιωτικού αεροδρομίου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) και θα χρησιμοποιηθεί για ιδιαίτερες μεταφορές σε τμήματα VIP του διεθνούς αερολιμένα Al Maktoum. Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά στο συγκεκριμένο Baby II, είναι το φινίρισμα στο Jetex Orange, μια ειδική απόχρωση που αναπτύχθηκε ειδικά για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, το οποίο διαθέτει και το Touring Pack.


Σε αυτό περιλαμβάνονται οι προβολείς LED, τα φώτα φρένων, οι προφυλακτήρες κλ.π. Τα καθίσματα είναι premium δερμάτινα. Οι εκδόσεις Vitesse και Pur Sang του Baby II έχουν συνολική ισχύ 13,6 ίππους και βάρος 230 κιλά, χρειάζονται μόλις 6 δευτερόλεπτα για να επιταχυνθούν από 0 έως 60 χλμ./ώρα και η τελική ταχύτητα είναι 70 χλμ./ώρα- πολύ μεγαλύτερη από αυτή που θα χρειαστεί μέσα στο αεροδρόμιο. Για την ιστορία, να αναφέρουμε πως το μοντέλο Base προσφέρει μέγιστη απόδοση 5,5 ίππων και φτάνει έως τα 45 χλμ./ώρα. Όλες οι εκδόσεις της Bugatti Baby II είναι πισωκίνητα και έχουν υδραυλικά φρένα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης