Ένα VW T-Roc R με εξωφρενική ισχύ

Ένα VW T-Roc R με εξωφρενική ισχύ

H McChip DKR βελτιώνει το VW T-Roc R, προσφέροντάς του επιπλέον δύναμη.

210226133128_VW-T-Roc-McChip-2

Το Β-SUV της VW, το γνωστό μας T-Roc και πιο συγκεκριμένα στην κορυφαία έκδοση R προσφέρει όλα τα στοιχεία ενός hot-hatch, όπως τις υψηλές επιδόσεις και την κορυφαία οδική συμπεριφορά, με τα αντίστοιχα ενός τετρακίνητου μοντέλου πολλαπλών χρήσεων.


Πλέον, με τη συμβολή της γερμανικής φίρμας μετατροπών McChip DKR, το συγκεκριμένο μοντέλο αναβαθμίζεται στον τομέα της απόδοσης του δίλιτρου υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα, ο οποίος πλέον από τους 300 ίππους της εργοστασιακής έκδοσης, μπορεί να φτάσει έως και τους 475 ίππους και τα 510 Nm ροπής, στο τέταρτο στάδιο βελτίωσης. Για όποιον το επιθυμεί και δεν μπορεί να στηρίξει οικονομικά τα παραπάνω, ο βελτιωτής προσφέρει τα αρχικά στάδια Stage 1, Stage 2 και Stage 3, με την αντίστοιχη ιπποδύναμη να είναι 350, 375 και 430 PS και αντίστοιχα 440, 455 και 485 Nm ροπής.

Για να επιτευχθεί η παραπάνω αύξηση, στο πρώτο στάδιο έχει τοποθετηθεί νέο πρόγραμμα, στο δεύτερο υπάρχει αναβαθμισμένο λογισμικό και νέα εξάτμιση, στο Stage 3 τοποθετείται νέα εισαγωγή αέρα και μεγαλύτερο turbo, ενώ το τελευταίο συνδυάζει όλα τα προαναφερθέντα συν νέο εναλλάκτη.

Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι η τελική ταχύτητα του συγκεκριμένου T-Roc R να φτάνει τα 285 χλμ./ώρα, από 250 χλμ./ώρα της εργοστασιακής βερσιόν, ενώ δεν έχει ανακοινωθεί πόσο βελτιωμένη σε χρόνο είναι η επιτάχυνση του 0-100 χλμ./ώρα. Τέλος, οι τιμές της βελτίωσης ξεκινούν από τα 999 ευρώ (για το πρώτο στάδιο) και φτάνουν έως τα 8.999 ευρώ για το τέταρτο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης