Ρεβίθια με κριθαράκι, λαχανικά και ντομάτα

Ρεβίθια με κριθαράκι, λαχανικά και ντομάτα

Τα πασπαρτού αγαπημένα ρεβίθια μαγειρεύονται σε ένα πολύ νόστιμο και διαφορετικό φαγητό, εμπλουτισμένα με λαχανικά εποχής και κριθαράκι. Απολαύστε τα σκέτα ή με λίγη φέτα!

Ρεβίθια με κριθαράκι, λαχανικά και ντομάτα
Διαδικασία
Βήμα 1
Σε άφθονο νερό βράζουμε τα ρεβίθια με το δαφνόφυλλο μέχρι να μαλακώσουν πολύ καλά για περίπου 1 ώρα και κρατάμε το νερό όπου έβρασαν. Σε μια άλλη κατσαρόλα σοτάρουμε με το μισό ελαιόλαδο το τριμμένο κρεμμύδι, το σκόρδο, την πιπεριά, τη σελινόριζα, το καρότο και το σέλερι για 5΄.

Βήμα 2
Προσθέτουμε το κόκκινο πιπέρι, τον ντοματοπελτέ, τα ρεβίθια, 500 ml νερό (από τα ρεβίθια) και μαγειρεύουμε για 15΄ σε μέτρια φωτιά με κλειστό καπάκι. Κατόπιν προσθέτουμε το κριθαράκι, το υπόλοιπο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.

Δείτε τα υλικά και όλη τη διαδικασία της συνταγής στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης