Φτιάχνουμε μερακλίδικο ελληνικό καφέ στη χόβολη με φυσικό μεταλλικό νερό
Φτιάχνουμε μερακλίδικο ελληνικό καφέ στη χόβολη με φυσικό μεταλλικό νερό
Ποιος λέει όχι σε έναν μερακλίδικο ελληνικό καφέ στη χόβολη; Κανείς! Και όταν γίνεται μάλιστα με το ιδανικό νερό AQUA Carpatica και από έναν επαγγελματία του είδους, τότε τον απολαμβάνουμε στο έπακρο.
Το νερό δεν είναι απλά ένα συστατικό… Είναι ένας εξαιρετικός διαλύτης, ο οποίος έχει την ικανότητα να επηρεάσει σημαντικά τη γεύση του καφέ μας. Για να καταλάβετε τι εννοούμε, το νερό για την παρασκευή του καφέ θα πρέπει να είναι πόσιμο, καθαρό και φρέσκο, στη γεύση, στην οσμή και στην όψη. Επίσης, θα πρέπει να είναι απαλλαγμένο από χλώριο, χλωραμίνη και υποχλωριώδες νάτριο. Σας αγχώσαμε; Μισό λεπτό. Aς δούμε ποια είναι τα ιδανικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει το νερό για να απολαύσουμε τον τέλειο καφέ.
Δείτε τη συνέχεια στο Olivemagazine.gr
Δείτε τη συνέχεια στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα