Αυτό το καλοκαίρι… μπορείς να τα έχεις όλα!

Αυτό το καλοκαίρι… μπορείς να τα έχεις όλα!

Ήρθε εκείνη η περίοδος του χρόνου που ετοιμάζεσαι για διακοπές. Βρίσκεις ημερομηνία, διαλέγεις προορισμό, διαλέγεις παρέα, ορίζεις το διαθέσιμο budget και αρχίζεις να κάνεις σχέδια για τις τέλειες διακοπές. Αυτό το καλοκαίρι τα θέλεις όλα. Ήρθε η στιγμή να τα αποκτήσεις.

capt1
Σκέψου έξυπνα και ξεκίνα τα σχέδιά σου από μία έκθεση Renault. Εκεί σε περιμένει το compact crossover που μπορεί να χωρέσει όλη σου τη ζωή, τις επιθυμίες σου, τα σχέδιά σου με τον πιο ιδανικό τρόπο. Εκεί, σε περιμένει το Renault CAPTUR.

To 1ο μοντέλο σε πωλήσεις στην κατηγορία του στην Ευρώπη, το Renault CAPTUR, δε βρέθηκε τυχαία στο πρώτο σκαλί του βάθρου της επιλογής εκατοντάδων χιλιάδων οδηγών. Κοίτα το απ’ έξω. Σου αρέσει η διχρωμία όχι μόνο γιατί τα χρώματά του είναι ζωηρά και μοντέρνα, αλλά και γιατί σου επιτρέπουν να κάνεις όποιον συνδυασμό θέλεις με την οροφή, τους καθρέπτες, τα πλευρικά διακοσμητικά σιρίτια, τις κολόνες. Για να φτιάξεις το Renault Captur που εσύ θέλεις.

Από την άλλη, είναι το στυλ του. Μοντέρνες και νεανικές γραμμές ορίζουν ένα αμάξωμα με compact διαστάσεις, που όμως κάθεται αρκετά ψηλά από το έδαφος. Έτσι, έχεις ευελιξία και τέλεια περιφερειακή ορατότητα για σένα και τους αγαπημένους σου και μπορείς να επιλέξεις και εκτός δρόμου διαδρομές χωρίς κανένα δισταγμό. Γιατί αυτό το καλοκαίρι, θέλεις να πηγαίνεις παντού.

Και μετά, είναι οι τεχνολογικές πινελιές που κάνουν τη διαφορά. Τα εξελιγμένα LED φώτα ημέρας σε σχήμα “C” αγκαλιάζουν όμορφα τον προφυλακτήρα και δίνουν «πάσα» στους προηγμένους προβολείς LED Pure Vision που κάνουν τη νύχτα μέρα. Γιατί θέλεις να ταξιδεύεις με ασφάλεια και άνεση.

capt2


Το εξωτερικό σε εντυπωσίασε. Σωστά;
Είναι μέχρι να μπεις μέσα! Νεανικές, εργονομικές γραμμές και προσεγμένα υλικά με άψογο φινίρισμα σε καλωσορίζουν. Άνετα καθίσματα με trendy ταπετσαρίες σου προσφέρουν την ιδανική στήριξη ακόμα και στις πιο μακρινές μετακινήσεις. Οι χώροι για μικροαντικείμενα σου εξασφαλίζουν άπειρες έξυπνες λύσεις για ό,τι κουβαλάς και θες να κρύψεις από τα αδιάκριτα βλέμματα, από τη βαθειά θήκη στη βάση της κονσόλας, μέχρι το συρτάρι Easy Box των 11,5 λίτρων, στην πλευρά του συνοδηγού. Και βέβαια οι χώροι για όλη την οικογένεια ή την παρέα σου, δεν έχουν αντίπαλο. Κι αν θες να κουβαλήσεις το κάτι παραπάνω; Κανένα πρόβλημα. Το πίσω κάθισμα σύρεται και ο χώρος αποσκευών εκτοξεύεται στα 422 λίτρα.

Κι αν τα καθίσματα λερωθούν; Με τις αφαιρούμενες επενδύσεις καθισμάτων Zip Collection με φερμουάρ, δεν χρειάζεται να ανησυχείς αφού βγαίνουν εύκολα και πλένονται ενώ πολύ εύκολα μπορείς να τα αντικαταστήσεις με καινούρια ανανεώνοντας την εμφάνιση του Captur σου σε μια στιγμή.

Η πιο προηγμένη τεχνολογία είναι διαθέσιμη για να σου κάνει τη ζωή εύκολη και ασφαλή. Με το Hill Start Assist ξεκινάς με ασφάλεια και άνεση στην ανηφόρα. Με το Easy Park Assist παρκάρεις χωρίς χέρια (!), ενώ έχεις αισθητήρες περιφερειακά και κάμερα οπισθοπορείας. Με το Blind Spot Warning αλλάζεις λωρίδα με ασφάλεια, χωρίς να απορείς για το τι γίνεται στο «τυφλό» σημείο. Και με το σύστημα ψυχαγωγίας με την οθόνη αφής 7’’, τα κάνεις όλα με τις άκρες των δακτύλων σου, από το να ρυθμίσεις το σύστημα πλοήγησης, μέχρι να κάνεις με ασφάλεια τις κλήσεις σου στο τηλέφωνο.

Κλείσιμο
capt3


Έτσι ξεκινάς το ταξίδι σου για τον πιο μακρινό προορισμό έχοντας τα πάντα και ακόμα περισσότερα.
Περισσότερη δύναμη για να προσπερνάς με ασφάλεια και περισσότερη σύγχρονη τεχνολογία για να έχεις επιδόσεις, αλλά και οικονομία. Γιατί το Renault CAPTUR εφοδιάζεται τώρα με τον υπερ-σύγχρονο turbo κινητήρα βενζίνης 1.3 TCe της Renault, με 130 ή 150 ίππους και απογειώνει την εμπειρία πίσω από το τιμόνι του, ενώ μπορείς να το επιλέξεις και με χειροκίνητο και με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (EDC) 6 σχέσεων.

capt4


Αυτό το καλοκαίρι, τα θέλεις όλα και τα έχεις όλα με το νέο Renault CAPTUR. Από μόλις 14.680€, το Renault CAPTUR μπορεί να γίνει δικό σου, με 5 χρόνια εγγύηση και 3 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια. Οι διακοπές σου φέτος ξεκινούν από μια Έκθεση Renault.
Δες περισσότερες καλοκαιρινές εμπειρίες στην σελίδα Instagram της Renault https://www.instagram.com/renault_greece/
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ