Καλοκαιρινές Διακοπές 2019

festival2

Με ανανεωμένη διάθεση και οπτική ταυτότητα ανεβάζει φέτος αυλαία το Sani Festival, αφού κλείνει 27 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας και όχι μόνο.

8
kalamata_ar

Η Καλαμάτα αναδεικνύεται σε πόλη του καλοκαιριού. Τα τελευταία χρόνια βιώνει μια τεράστια Τουριστική Ανάπτυξη με δημιουργία νέων ξενοδοχειακών μονάδων, νέων μονάδων εστίασης και ανακαίνιση - ανακατασκευή παλαιότερων.

13
capt1

Ήρθε εκείνη η περίοδος του χρόνου που ετοιμάζεσαι για διακοπές. Βρίσκεις ημερομηνία, διαλέγεις προορισμό, διαλέγεις παρέα, ορίζεις το διαθέσιμο budget και αρχίζεις να κάνεις σχέδια για τις τέλειες διακοπές. Αυτό το καλοκαίρι τα θέλεις όλα. Ήρθε η στιγμή να τα αποκτήσεις.

clio1

Το καλοκαίρι είναι εδώ. Θέλεις να αποδράσεις, να ανακαλύψεις την κάθε μικρή, λευκή παραλία, να ταξιδέψεις σε κάθε δρόμο που μπορεί να σε οδηγήσει στα πιο γραφικά χωριουδάκια, να ζήσεις την κάθε στιγμή. Όποιος κι αν είναι ο προορισμός σου, το Renault Clio είναι ο ιδανικός σου σύντροφος.

prostasia_nuxterides_art

Η περιοχή των σηράγγων της Παναγοπούλας, από την οποία διέρχεται ο αυτοκινητόδρομος, είναι εδώ και λίγους μήνες χαρακτηρισμένη ως NATURA 2000, λόγω της παρουσίας έξι (6) σπάνιων ειδών νυχτερίδων, τρία από τα οποία έχουν αναπτύξει σημαντικούς πληθυσμούς.

asd6

Η Blue Star Ferries είναι μέλος της Attica Group, η οποία δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των εταιρειών Superfast Ferries, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways και Africa Moroco Link με συνολικά 30 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

epipip

Υπάρχει ένα και μοναδικό καλοκαιρινό στυλ για την ανδρική εμφάνιση; Οι μύθοι και τα στερεότυπα που χρειάζεται να αναθεωρηθούν ή να καταρρεύσουν μπροστά στην επείγουσα ανάγκη της ανεμελιάς και της ξεγνοιασιάς των λίγων ανθρώπινων στιγμών στην  παραλία…

2