Θέλεις να περάσεις το ομορφότερο καλοκαίρι της ζωής σου; Αυτός ο έρωτας θα κρατήσει για πάντα

Θέλεις να περάσεις το ομορφότερο καλοκαίρι της ζωής σου; Αυτός ο έρωτας θα κρατήσει για πάντα

Το καλοκαίρι είναι εδώ. Θέλεις να αποδράσεις, να ανακαλύψεις την κάθε μικρή, λευκή παραλία, να ταξιδέψεις σε κάθε δρόμο που μπορεί να σε οδηγήσει στα πιο γραφικά χωριουδάκια, να ζήσεις την κάθε στιγμή. Όποιος κι αν είναι ο προορισμός σου, το Renault Clio είναι ο ιδανικός σου σύντροφος.

clio1
Το Renault Clio, είναι έρωτας με την πρώτη ματιά. Με τις υπέροχες καμπύλες του, τις κομψές γραμμές, την σπορτίφ εικόνα του και τις πληθωρικές του διαστάσεις, ξεχωρίζει για το διαχρονικό σχεδιασμό του που μαγνητίζει τα βλέμματα. Από το 1990 που κυκλοφόρησε η πρώτη γενιά του μέχρι και σήμερα, το κορυφαίο σε πωλήσεις στην Ευρώπη στην κατηγορία του, Renault Clio, η μούσα της αυτοκίνησης, έχει κερδίσει τις καρδιές πάνω από 15 εκατομμυρίων οδηγών. Και πώς να μην το επιτύχει αυτό αφού είναι το πιο όμορφο και στιλάτο αυτοκίνητο της κατηγορίας του!

Με το Renault Clio σύντροφό σου αυτό το καλοκαίρι, το ταξίδι για τον αγαπημένο σου προορισμό θα είναι άνετο και απολαυστικό. Έχεις στην διάθεσή σου άνετους χώρους για πέντε επιβάτες με τις αποσκευές τους, ενώ στο εσωτερικό του εντυπωσιάζεσαι από τα υλικά εξαιρετικής ποιότητας που δένουν αρμονικά μεταξύ τους, με βάση μια νεανική και εργονομική σχεδίαση.

clio2


Και μετά είναι ο εξοπλισμός του που σε ενθουσιάζει. Με την 7ιντση οθόνης αφής του συστήματος infotainment έχεις εύκολη πρόσβαση σε έναν σύγχρονο κόσμο ψυχαγωγίας και επικοινωνίας γιατί και στις διακοπές σου θέλεις να παραμένεις διασυνδεδεμένος #RenaultEasyConnect. Με την κάμερα οπισθοπορείας το παρκάρισμά σου είναι παιχνιδάκι ακόμα και στις πιο στενές θέσεις της αγαπημένης σου παραλίας, ενώ με το Easy Park Assist παρκάρεις αυτόματα, χωρίς… χέρια. Ο αυτόματος κλιματισμός κάνει το εσωτερικό του φιλόξενο και φρέσκο, ακόμα και αν έξω έχει καύσωνα, ενώ οι προβολείς LED Pure Vision κάνουν τα καλοκαιρινά σου βράδια πιο φωτεινά και την οδήγηση τη νύχτα πιο ασφαλή.

clio4
Κλείσιμο


Κάθε χιλιόμετρο στο τιμόνι του αγαπημένου σου Renault Clio είναι απολαυστικό, όπως μόνο ένα αυθεντικό Renault μπορεί να κάνει. Άλλωστε εφοδιάζεται με σύγχρονους κινητήρες turbo βενζίνης (0.9 TCe) και diesel (1.5 dCi), 75 και 90 ίππων που όχι μόνο είναι δυνατοί, κάνοντας την οδήγηση μια μοναδική εμπειρία, αλλά και απίστευτα οικονομικοί, τόσο που σε κάνουν να ξεχνάς το βενζινάδικο, όπου κι αν βρίσκεσαι.

clio3_2


Φέτος το καλοκαίρι, σε μια Έκθεση Renault σε περιμένει ο έρωτας της ζωής σου. Επίλεξε το αγαπημένο σου Renault CLIO στο χρώμα που σου ταιριάζει, με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων, από μόλις 10.990€, 5 Χρόνια Εγγύηση και 3 Χρόνια Οδική Βοήθεια και ζήσε μέσα σε ένα καλοκαιρινό όνειρο, ακόμα και μετά τις διακοπές σου.

Δες περισσότερες καλοκαιρινές εμπειρίες στην σελίδα Instagram της Renault www.instagram.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK