Έξι λόγοι να κάνεις φέτος κρουαζιέρα στο Αιγαίο

Έξι λόγοι να κάνεις φέτος κρουαζιέρα στο Αιγαίο

Πώς θα κάνεις την ανατροπή για να βιώσεις μια αξέχαστη εμπειρία αυτό το καλοκαίρι

CelestyalCrystalMilosP_105
Πώς θα ήταν οι ιδανικότερες διακοπές του καλοκαιριού; Πόσο μπλε του Αιγαίου θα περιλάμβαναν και ποια ελληνικά νησιά θα είχαν την τιμητική τους; Οι μέρες που όλοι επιλέγουν για να ξεκουραστούν και να αποφορτιστούν στη διάρκεια της θερινής περιόδου αποτελούν μοναδική εμπειρία και καταλήγουν σε ανάμνηση που μένει στο χρόνο. Γι’ αυτό και είναι σημαντικό να οργανωθούν σωστά και κυρίως να αξιοποιηθούν με τρόπο που θα προσφέρει άνεση και χαλάρωση, ικανοποιώντας και τις πέντε αισθήσεις του ανθρώπου.

Όσοι έχουν βιώσει την εμπειρία της κρουαζιέρας, θα επαναφέρουν άμεσα τις εικόνες από αυτού του είδους τις διακοπές. Διαμονή, φαγητό, διασκέδαση και αξιοθέατα σε μια σειρά από προορισμούς, όλα σε ένα ολοκληρωμένο ταξίδι που περιλαμβάνει μηδενική ταλαιπωρία.

Στην κρουαζιέρα βέβαια αρκεί που κάθε πρωί αντικρίζεις τη φυσική ομορφιά του ελληνικού τοπίου, εν πλω. Σαλπάρεις και κάθε μέρα έρχεσαι σε επαφή με κάτι καινούργιο, απολαμβάνοντας την εξυπηρέτηση επαγγελματιών του τουριστικού κλάδου. Ζεις σε ένα πλωτό ξενοδοχείο και ταξιδεύεις από μέρος σε μέρος, βιώνοντας την Ελλάδα από εντελώς διαφορετική συνθήκη.

Αν δεν το έχεις τολμήσει ποτέ μέχρι σήμερα, ενημερώσου για τους έξι λόγους που φέρτος μάλλον είναι η στιγμή να το σκεφτείς σοβαρά:
Καλύτερα από ξενοδοχείο είναι το πλωτό ξενοδοχείο!

Με την Κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο», θα βρεθείς σε 5 προορισμούς μέσα σε 7 ημέρες και νύχτες, απολαμβάνοντας ξέγνοιαστα τις διακοπές σου, καθώς για τη διαμονή, τις μετακινήσεις και τη διατροφή σου θα φροντίσει η Celestyal Cruises.
Κλείσιμο
Τα έχεις όλα σε μία τιμή!

Στόχος της Celestyal Cruises είναι να σου χαρίσει την απόλυτη εμπειρία διακοπών, χωρίς εσύ να ανησυχείς για τίποτα! Και διαμονή και διατροφή και απεριόριστα ποτά και 3 εκδρομές σε μαγικά σημεία του Αιγαίου. Επιπλέον στην τιμή περιλαμβάνονται τα λιμενικά τέλη & τα φιλοδωρήματα.

24 ώρες στη Μύκονο!

Παραλίες, βόλτες στα σοκάκια & πάρτι μέχρι το πρωί! Με διανυκτέρευση του κρουαζιερόπλοιου στη Μύκονο έχεις 24 γεμάτες ώρες να ανακαλύψεις τη μαγεία του νησιού.
Mykonos


Μία ολόκληρη μέρα στην Μήλο!

Μια ολόκληρη μέρα για να απολαύσετε τις ομορφότερες παραλίες των Κυκλάδων, με τα λευκά πετρώματα να συνδυάζονται με τιρκουάζ νερά, αλλά και να επισκεφτείτε τις σπηλιές στο Κλέφτικο και στο Σαρακίνικο.

CelestyalCrystalMilos_464



48 ώρες στη Σαντορίνη!

Ηλιοβασιλέματα γεμάτα αναμνήσεις! Χόρτασε 2 ολόκληρες μέρες στη Σαντορίνη, αρκετές για να περιπλανηθείς στα γραφικά δρομάκια της και να διασκεδάσεις στα μπαράκια της, χωρίς βιασύνη, καθώς το πλωτό σου ξενοδοχείο θα σε περιμένει μέχρι το επόμενο βράδυ. Στην τιμή του εισιτηρίου περιλαμβάνεται και η εκδρομή στην Οία όπου μπορείτε να δείτε το πιο διάσημο ηλιοβασίλεμα της Ελλάδας.
CelestyalCrystalSantorini_415
Ηράκλειο Κρήτης

Στο Ηράκλειο μπορείς να επισκεφθείς τα Ενετικά τείχη, το παλιό λιμάνι του Ηρακλείου αλλά και τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού όπου η εκδρομή περιλαμβάνεται στην τιμή του εισιτηρίου. Και φυσικά, πάντα υπάρχει χρόνος για μπάνιο στις υπέροχες παραλίες της Κρήτης καθώς και για ένα ποτηράκι ρακή!

Knossos
Έφεσος… ταξίδι στο χρόνο!

Η εμπειρία δεν εξαντλείται στα κοσμοπολίτικα νησιά και τα μαγικά ηλιοβασιλέματα. Η κρουαζιέρα περιλαμβάνει και το πανέμορφο Κουσάντασι, με το τεράστιο σκεπαστό του παζάρι. Μέσα στην τιμή του εισιτηρίου περιλαμβάνεται και… ταξίδι στον χρόνο, με εκδρομή στην Αρχαία Έφεσο, ένα από τα Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.

EPHESUS
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα