Διακοπές με επιβράβευση

Διακοπές με επιβράβευση

Το καλοκαίρι και οι επόμενες διακοπές σε «ανεβάζουν»; Η ΕΛΙΝΟΙΛ να δεις!

tdcw
Η ΕΛΙΝΟΙΛ συνεχίζει να επενδύει στις σχέσεις της με τους καταναλωτές μέσα από το Πρόγραμμα Συλλογής Δώρων ελίν up επιβράβευση.

Με κεντρικό μέλημα την ανάπτυξη μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες της βασισμένες στην εμπιστοσύνη που καλλιεργεί εδώ και 65 χρόνια, η ΕΛΙΝΟΙΛ - το 2018 - λάνσαρε το ελίν up επιβράβευση, το καινοτόμο και πρωτοποριακό πρόγραμμα πιστότητας καταναλωτών μέσω Mobile app. Ένα πρόγραμμα που προσφέρει στους καταναλωτές γρήγορα και με ασφάλεια τον κόσμο των προνομίων ελίν στο κινητό τους τηλέφωνο, κερδίζοντας πολλαπλά οφέλη.

5eD


Επιπλέον, σήμερα το Πρόγραμμα Πιστότητας ενισχύεται και με την Κάρτα Loyalty & Συλλογής πόντων ελίν up επιβράβευση. Μια κάρτα - σε απτή μορφή αλλά και σε ψηφιακή - που ευχαριστεί και ανταμείβει τους πιστούς πελάτες ελίν, που προτιμούν πιο εδραιωμένες μορφές επιβράβευσης.

Κλείσιμο
Με την ενίσχυση αυτή, το Πρόγραμμα Συλλογής Δώρων up επιβράβευση καλύπτει το σύνολο του πιστού κοινού της ελίν, διευρύνοντας έτσι τη βάση από κατόχους smartphone& εξοικειωμένους με ηλεκτρονικές πληρωμές ΚΑΙ σε καταναλωτές που επιλέγουν παραδοσιακούς τρόπους επιβράβευσης.

Αποκτώντας την κάρτα up επιβράβευση οι καταναλωτές γίνονται μέλη της οικογένειας ελίν που τους ανοίγει την πόρτα σε έναν κόσμο προνομίων … “up for you, up for home, up for kid, up for chef, up for tech, up for drive, up for fun”!

Μέσω κάρτας ή μέσω κινητού σε κάθε συναλλαγή οι καταναλωτές, σε επιλεγμένα πρατήρια του δικτύου ελίν, συλλέγουν πόντους, τους οποίους θα εξαργυρώνουν σε πολύ χρήσιμα δώρα.

Η ΕΛΙΝΟΙΛ και το δίκτυό της ανταποδίδοντας έμπρακτα την αμοιβαία εμπιστοσύνη στους καταναλωτές, προσφέρουν οφέλη και πραγματική αξία δημιουργώντας ένα Πρόγραμμα Επιβράβευσης Απλό, Πρωτοποριακό, Μοναδικό και Ασφαλές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ