Ώρα για ένα ποτάκι. Ή και δύο!

Ώρα για ένα ποτάκι. Ή και δύο!


Yπέροχα cocktail, φτιαγμένα από τον βραβευμένο μπάρμαν Άρη Χατζηαντωνίου, που με ένα κλικ μπορείς να τα παραγγείλεις και να τα απολαύσεις στο μπαλκόνι σου

05_Potaki


Σκέψου σκηνικό. Παρασκευή απόγευμα, καλοκαίρι, στο μπαλκόνι με την παρέα μετά το γραφείο και έτσι όπως έχετε αράξει και τα λέτε, σας έρχεται η διάθεση για ένα δροσερό ποτό. Ένα ωραίο cocktail με τζιν και αγγούρι για απεριτίφ ή ένα Pornstar Martini, όπως εκείνα που πίνουμε στα πιο ενημερωμένα μπαρ της πόλης. Εντάξει, εκτός εάν έχεις μια καλά οργανωμένη κάβα στο σπίτι και έναν επαγγελματία βραβευμένο μπάρμαν στην παρέα, το πιο πιθανό είναι να μείνετε με τη διάθεση. Ή μήπως όχι;


Σου έχω νέα. Τώρα, δεν χρειάζεται τίποτα από όλα αυτά. Μπορείς να βρεις υπέροχα cocktail, φτιαγμένα από τον βραβευμένο μπάρμαν Άρη Χατζηαντωνίου και με ένα κλικ να τα παραγγείλεις στο μπαλκόνι σου. Που; Στο eKioskys φυσικά. Μπαίνεις στην πλατφόρμα, στο ειδικό store για τα νέα cocktail THE LOCALS, επιλέγεις αυτό που θέλεις ανάμεσα σε 4 υπέροχες γεύσεις και είσαι έτοιμος. Εάν τώρα θέλεις ένα πιο κλασικό ποτάκι, για παράδειγμα τζιν Gordon’s με τόνικ, πάλι το eKioskys θα σου φέρει τα απαραίτητα. Εάν πάλι έχεις όρεξη για ένα δροσερό λευκό κρασί Μοσχοφίλερο ή ακόμα και για ένα ουζάκι Πλωμάρι, πάλι το eKiosky’s είναι εδώ για σένα.

Οπότε εσύ βρίσκεις την παρέα, στήνεις το σκηνικό, παραγγέλνεις τα ποτάκια στο ekioskys.gr ή στο app και το ekioskys τα φέρνει στην πόρτα σου με άμεση ΔΩΡΕΑΝ παράδοση, έως τις 10:30 το βράδυ, 7 ημέρες την εβδομάδα και ελάχιστη παραγγελία μόλις 5€.
Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εδώ. Κάθε εβδομάδα, η αγαπημένη σου πλατφόρμα διαθέτει περισσότερες από 150 προσφορές, σε όλες τις κατηγορίες. Για να απολαμβάνεις ποτάκια, σνακ, γλυκά και πολλά άλλα με όσο μεγάλη παρέα εσύ θέλεις… και με το ekioskys φυσικά!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης