Eurovision παρέα με το eKiosky’s! 

Eurovision παρέα με το eKiosky’s! 

Η μεγάλη μέρα του Ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού έφτασε και οι περισσότερες παρέες έχουν κανονίσει να παρακολουθήσουν την απευθείας μετάδοση το Σάββατο το βράδυ σε κάποιο σπίτι, μπροστά από κάποια οθόνη.  

EUROVISION_PTH_BANNER

Σε αυτές τις περιστάσεις, όσο μεγαλύτερη είναι η παρέα, τόσο καλύτερα καθώς ο καθένας σχολιάζει τον διαγωνισμό με τον δικό του τρόπο και προσθέτει στη διασκέδαση και το γιορτινό κλίμα. Και επειδή οι μεγάλες παρέες χρειάζονται πάντα μεγάλες προμήθειες σε φαγητά και ποτά, οι οικοδεσπότες έχουν φέτος για σύμμαχό τους το ekiosky’s. 

H αγαπημένη ηλεκτρονική πλατφόρμα έχει φροντίσει με τις αχτύπητες προσφορές της να μας μείνει αξέχαστη η βραδιά της Eurovision. Μεγάλη ποικιλία από μπίρες 2+1 δώρο και συγκεκριμένα Fisher, ΑΛΦΑ, Fix, Kaiser, Mythos, αλλά και προσφορά ΑΜΣΤΕΛ 4+2 δώρο που συνδυάζεται με διαγωνισμό. Για όσους δεν πίνουν αλκοόλ, υπάρχουν οι προσφορές σε αναψυκτικά, όπως είναι η έκπτωση -15% στις 6 Coca-Cola κουτάκι 330ml αλλά και ο συνδυασμός Fanta 500ml + πατατάκια Tsakiris με -0,50€.

Για το φαγητό της παρέας, το ekiosky’s έχει πολύ καλή έκπτωση -1€ στα παραδοσιακά κεφτεδάκια της Megas Yeeros αλλά και στα πατσαβουροπιτάκια Ανωγείων της Ροδούλας. Και για το κλείσιμο της βραδιάς με την αγωνία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, μας φέρνει τα κυπελάκια Scandal σε προσφορά 2+1 δώρο για να γλυκαθούμε!    

Eurovision λοιπόν φέτος παρέα με το ekiosky’s για να δούμε τον διαγωνισμό και να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην ελληνική συμμετοχή! Μπαίνουμε στο ekioskys.gr ή στο ekiosky’s app, παραγγέλνουμε όλα όσα χρειάζεται η παρέα και τα έχουμε στην πόρτα μας με άμεση ΔΩΡΕΑΝ παράδοση, έως τις 10:30 το βράδυ, και ελάχιστη παραγγελία μόλις 5€.

Καλή μας επιτυχία! 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης