Όπως έγινε γνωστό το «Τατουάζ» ρίχνει αυλαία τον Ιούνιο και ήδη ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος του Ανδρέας Γεωργίουετοιμάζει τη νέα του σειρά.
Ένας από τους πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς ο Στέφανος Μιχαήλ – οποίος έπαιζε και στο Μπρούσκο- αποκάλυψε πως θα συμμετέχει και στην επόμενη σειρά.
Μιλώντας στη «Νέα Σελίδα» ο ηθοποιός είπε: «Επειδή με τον Αντρέα Γεωργίου συνεργάζομαι οκτώ χρόνια τώρα, έχουμε αναπτύξει ιδιαίτερες σχέσεις, όχι μόνο σε επαγγελματικό, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Όταν κάποια στιγμή με είχαν ρωτήσει αν θα ήθελα, σε περίπτωση που συνεχιζόταν το Τατουάζ να είμαι σε αυτή τη σειρά, είχα πει ναι. Όπως επίσης είπαμε ότι αν θα κάνουν κάτι άλλο, πάλι θα είμαστε μαζί».
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.