Στους ρυθμούς του «Jalla» και της Antigoni Buxton χόρεψε η διερμηνέας του BBC το βράδυ του τελικού της Eurovision, δείχνοντας να απολαμβάνει το κομμάτι της Κύπρου.
Το βράδυ του Σαββάτου 16 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του μουσικού διαγωνισμού, με την Buxton να ανεβαίνει στη σκηνή στην 21η θέση. To BBC είχε φροντίσει κατά την αναμετάδοση του τελικού να αποδίδονται όλα τα τραγούδια στη νοηματική από την Κλάρ Έντουαρντς.
Η ίδια φάνηκε να απολαμβάνει το κομμάτι, με το οποίο η Antigoni Buxton εκπροσώπησε την Κύπρο στο διαγωνισμό, καθώς σε βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο TikTok σχολιάζεται η ενέργειά της και ο τρόπος που χόρευε το τραγούδι.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.
Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας με 12 ειδικά οχήματα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων και έκτακτων αναγκών στην περιοχή