Τη στήριξή του στον Ακύλα μετά την εμφάνισή του στον τελικό της Eurovision, εξέφρασε δημόσια ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αποκαλώντας τον τραγουδιστή νικητή.
Το βράδυ του Σαββάτου 16 Μαΐου, ολοκληρώθηκε ο μεγάλος τελικός του μουσικού διαγωνισμού στη Βιέννη. Ο Έλληνας εκπρόσωπος που ερμήνευσε το «Ferto» κατέκτησε τη 10η θέση, ενώ νικήτρια αναδείχτηκε η DARA και η Βουλγαρία.
Σε Instagram story που έκανε ο Έλληνας άσος τη Δευτέρα, δημοσίευσε μία φωτογραφία του Ακύλα από την εμφάνισή του, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ο νικητής μου», ενώ πρόσθεσε και ένα emoji που απεικόνιζε το πρώτο μετάλλιο.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.
Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας με 12 ειδικά οχήματα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων και έκτακτων αναγκών στην περιοχή